Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:21  |  14/07/2024

Ja es poden aconseguir els mocadors i els domassos de la Festa Major

  • Mocador de Festa Major

    Mocador de Festa Major

05/07/2024

Els beneficis obtinguts a través d’aquests elements es destinaran a finalitats solidàries

Del 12 al 15 de juliol Pallejà celebra la seva Festa Major i, a més de participar de les diferents activitats que s’hi programen, tots els veïns i veïnes podem col·laborar a crear l’ambient de celebració i festiu propi d’aquests dies. Així, des de l’Ajuntament s’anima a tota la població a engalanar els balcons i finestres amb el domàs de la festa i a lluir al coll durant aquestes dates el mocador de Festa Major. A més, el que es reculli a través d’aquests dos elements es destinarà a causes solidàries.

 

Pel que fa al domàs, ja el podem recollir al Castell o a la Caseta de Fusta i per a obtenir-lo únicament hem de fer una aportació d’aliments per a la Xarxa Solidària de Pallejà. A més, enguany es recupera el mocador que estem convidats a estrenar durant el pregó de divendres i que, per tal que sigui sostenible i es pugui fer servir durant les pròximes Festes Majors, no inclou l’any.

 

El preu del mocador és de 2 euros i els diners recollits es destinaran a la lluita contra el càncer a través de la secció local de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que enguany serà a més l’encarregada del pregó. Els mocadors són cortesia de l’empresa local MABE.Data de modificació: 08/07/2024 12:07:23