Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:20  |  14/07/2024

Tot a punt per a celebrar la Festa Major del 12 al 15 de juliol

  • Detall del cartell

    Detall del cartell

01/07/2024

Aquests pròxims dies ja podrem començar a gaudir amb els més de cinquanta actes que omplen el programa de la festa

Música en directe, cultura popular, lleure o esports s’apleguen entorn de la Festa Major de Pallejà que celebrarem del pròxim 12 al 15 de juliol. Ja podem consultar el programa de la celebració que en els pròxims dies ens ofereix ja les primeres activitats previstes. En concret, del 6 a l’11 de juliol trobarem el Campionat de Natació a la piscina, la Cursa de Pallejà o la representació de “El viatge del Petit Príncep”. En tot cas, el gruix de l’activitat arrencarà oficialment el 12 de juliol amb el pregó de la Festa Major a les 21.30 h que en aquesta ocasió anirà a càrrec de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i que serà el preàmbul a una nit plena de música i llum que inclourà el correfoc, el ball, un concert tribut a Fito & Fitipaldis i de versions de rock o la Festa Jove amb les actuacions de Bedsiders i Band the Cool.

 

Dissabte serà una jornada plena d’activitat que tindrà entre les propostes matinals la botifarrada i el Botifoc dels Dimonis o l’actuació de la pallejanenca Laia Guimerà a més de nombroses activitats esportives com els batejos de submarinisme, la passejada urbana en bicicleta, les partides ràpides d’escacs i la tirada de bitlles catalanes. La jornada inclourà també partits de futbol, el parc d’inflables, la possibilitat de jugar amb trens de modelisme i cotxes d'Escalèxtric, la gimcana jove o la cercavila de gegants. Un cop més la nit serà un dels moments més esperats amb el sopar popular de l’AEiG Gratallops que precedirà al ball i la festa revival dels anys 90 i la Nit Jove amb DJ Big Friday X.

 

Diumenge 14 de juliol tornarà a presentar-se carregat de propostes amb un matí que inclourà l’inici del Concurs de Pintura Ràpida, el Concurs de Pesca, la pujada a l’antena o la trobada de puntaires. Precisament la tradició tindrà un paper destacat amb la diada castellera programada i, ja al vespre, amb el concert de la Coral Pau Casals o la ballada de sardanes. Els infants també tindran el seu espai amb els tallers per a la petita infància i l’espectacle itinerant “Pista, que vinc” i els  i les joves amb l’escalacaixes. La jornada es clourà amb el monòleg de David Sàs i el ball amb el grup Verbena’m.

 

El punt final a la Festa Major arribarà el dilluns 15 de juliol. Al llarg del dia podrem gaudir amb la Crazy Jump Race i l’espectacle de circ “Absurd”, a la tarda, i ja a la nit amb el Tropical Party Maambo Show i amb l’espectacle de cloenda, Symphony.

 

Podeu consultar més detalls de la festa i el conjunt d’activitats al programa que trobareu adjunt en aquesta mateixa pàgina.

 


Informació relacionada


Data de modificació: 01/07/2024 14:39:49