Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:29  |  14/07/2024

Es publiquen les llistes d’admissió de les llars d’infants municipals

  • Llar d'Infants Municipal

    Llar d'Infants Municipal

17/06/2024

L’Ajuntament està pendent de la confirmació del Departament d’Educació per poder admetre famílies que han quedat en llista d’espera

L’Ajuntament de Pallejà ha publicat les llistes d’alumnes admesos a les dues llars d’infants municipals per al curs 2024-2025. El passat dijous es va realitzar el sorteig públic que ha establert l’ordre de les sol·licituds entre totes aquelles que, un cop es van publicar les llistes baremades, comptaven amb la mateixa puntuació.

 

Les famílies que han estat admeses en qualsevol dels dos centres, han de confirmar la plaça durant el període de matriculació, que s’inicia avui dilluns dia 17 de juny i finalitzarà el pròxim 25 de juny de 2024. Pel que fa a la resta, n’hi ha que estan en llista d’espera però d’altres encara tenen la possibilitat d’accedir a una plaça. Des de l’Ajuntament de Pallejà s’està treballant per poder ampliar el servei i donar resposta al màxim nombre de famílies que han presentat la sol·licitud. En aquests moments, el consistori està pendent que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya confirmi si això és possible.

 

Pel que fa a la llar d’Infants Municipal L’Espurna, han estat admeses totes les famílies que han sol·licitat plaça a i0. En el cas d’i1, cinc famílies han estat admeses de forma directa i n’hi ha cinc més pendents d’aquesta autorització del Departament. Tres famílies més no obtindran plaça i romandran en llista d’espera. Finalment, a i2, set infants han estat admesos de manera directa i els altres cinc estan pendents de si la Generalitat aprova un reajustament a les aules que permetria ampliar el ràtio d’alumnes tant a l’Espurna com a Les Rovires.

 

A la llar d’infants municipal Les Rovires, s’han admès vuit infants de manera directa a l’aula d’i0. Només ha quedat una família en llista d’espera, que podrà  matricular-se a l’altra llar perquè hi ha places disponibles. A i1, s’han omplert les 26 places disponibles i n’hi ha deu més pendents de les decisions del Departament. Només dues famílies tenen confirmat que no han estat admeses i romandran segur en llista d’espera. A i2, s’han omplert també les sis places que hi havia disponibles i n’hi ha una pendent del que passi en els propers dies.

 

Tenint en compte que ens trobem en ple procés de matriculació, es preveu que la resposta definitiva del Departament d’Educació es conegui en breu.


Informació relacionada


Data de modificació: 17/06/2024 12:24:48