Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:11  |  14/06/2024

Potenciant la transformació digital del comerç local

  • Transformació digital

    Transformació digital

11/06/2024

Es posa en marxa un programa que vol donar eines als establiments per millorar la seva comunicació digital

L’Ajuntament de Pallejà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa en marxa el programa ‘Millora la transformació digital del teu comerç’. Es tracta d’una iniciativa destinada a tots aquells negocis que ja s’han iniciat en el món digital i que volen fer un pas més cap a la seva consolidació.

 

Els comerços que s’hi adhereixin rebran la visita d’un equip d’experts que estudiarà quin és el seu nivell digital i els hi farà una proposta de pla de treball individualitzat que els pugui ajudar a assolir els seus objectius. La participació en aquest programa els permetrà disposar d’eines que els permetin obtenir una major visibilitat i geolocalització, l’optimització de l’ús de les xarxes socials i la utilització d’altres recursos com ara aplicacions mòbils, missatgeria instantània o accions de màrqueting directe que els permetin millorar la comunicació amb la clientela.

 

El programa es complementa amb un conjunt de seminaris grupals que ajudaran les persones participants a consolidar els seus coneixements en la matèria.

 

Les places són limitades. Els comerços que vulguin adherir-se al programa s’han d’inscriure a través del formulari adjunt.

 

Per a més informació podeu contactar amb La Molinada de manera presencial (av. Prat de la Riba, 27), trucant al telèfon 93 663 15 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça adel@palleja.cat.


Informació relacionada


Data de modificació: 11/06/2024 15:09:19