Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

15:08  |  14/06/2024

Es publiquen les llistes baremades definitives per accedir a una plaça de llar d’infants

  • Llar d'Infants Municipal

    Llar d'Infants Municipal

11/06/2024

El pròxim dijous, dia 13 de juny, es farà el sorteig públic per establir l’ordre de les sol·licituds en cas d’empat

Les famílies que han inscrit el seu fill o filla en alguna de les dues llars d’infants municipals per al curs 2024-2025, ja poden consultar les llistes baremades definitives, que estableixen la puntuació final obtinguda per cada infant. Recordem que el pròxim 13 de juny, a partir de les 13 hores, es farà un sorteig públic a la sala de plens de l’Ajuntament, que servirà per establir l’ordre de les sol·licituds en cas d’empat.

 

En el cas de la llar d’infants municipals L’Espurna, no serà necessari fer un sorteig per als cursos i0 i i2. Pel que fa a la llar d’infants Les Rovires, sí que s’haurà de fer un sorteig per a les aules d’i1 i i2, en les quals la demanda ha superat el nombre total de places disponibles.

 

Un cop realitzat el sorteig, es publicaran les llistes d’alumnes admesos i les famílies hauran de confirmar la plaça durant el període de matriculació.

 

Atesa la gran demanda del servei, l’Ajuntament de Pallejà està en converses amb el Departament d’Educació per poder donar resposta al màxim nombre de famílies que han presentat la sol·licitud.

 

Podeu consultar les llistes baremades definitives en els documents adjunts.


Informació relacionada


Data de modificació: 12/06/2024 08:06:34