Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

13:31  |  14/06/2024

S’inicia el procés per crear una borsa de treball d’arquitectes

  • Arquitecte/a

    Arquitecte/a

07/06/2024

Les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria es poden presentar del 8 al 27 de juny de 2024

L’Ajuntament de Pallejà ha obert un nou procés per crear una borsa de treball municipal per a la contractació d’arquitectes. Aquesta borsa servirà per cobrir de manera temporal i urgent les necessitats que puguin sorgir al consistori. Les persones que optin a aquesta convocatòria han d’estar en possessió del títol universitari de grau d’arquitectura, o bé una titulació equivalent o superior que habiliti per l’exercici d’aquesta professió.

 

Entre les funcions que corresponen a aquest lloc de treball hi ha la revisió d’expedients de llicències d’obres majors; el control, supervisió i redacció del desenvolupament del planejament urbanístic general i de les obres municipals; l’emissió de certificats d’aprofitament urbanístic; la direcció de projectes d’obres municipals; la redacció d’ordenances relacionades amb l’edificació, i totes aquelles de caràcter similar que estiguin relacionades amb la gestió urbanística i l’obra pública.

 

La presentació de les sol·licituds s’obrirà del 8 al 27 de juny de 2024.

 

A partir de demà s’habilitarà un apartat a la Seu electrònica de l’Ajuntament de Pallejà per a que les persones que vulguin participar en el procés de selecció puguin presentar la seva sol·licitud.

 

Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatòria en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/06/2024 13:52:53