Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

15:10  |  14/06/2024

Tot a punt per a celebrar la revetlla de Sant Joan a Pallejà

  • Sant Joan

    Sant Joan

04/06/2024

Ja es poden realitzar les inscripcions dels corredors i corredores que acompanyaran la flama i la compra d’entrades per a la festa a la plaça del Castell

El nostre municipi tornarà a celebrar la nit més curta de l’any amb un programa d’activitats que s’iniciarà el pròxim diumenge 23 de juny amb la tradicional arribada de la Flama del Canigó. En concret a les 18.30 h està previst que arribi la flama a Molins de Rei on serà rebuda per part de les autoritats del municipi veí i de Pallejà. Posteriorment, la flama serà transportada fins a la nostra població de la mà d’atletes locals que faran la seva arribada a les 19.15 h a la plaça del Castell. Les persones que estiguin interessades a ser un dels corredors o de les corredores que transportaran la Flama del Canigó ja poden inscriure’s enviant un correu electrònic fins al 20 de juny a l’adreça cultura.palleja@palleja.cat. L’acte de rebuda es completarà amb la lectura del manifest i amb l’encesa de la foguera per part de les entitats del municipi.

 

A més de la tradició i de la cultura popular, la festa estarà també ben present durant la nit amb la revetlla a la plaça del Castell que tindrà lloc a partir de les 20.30 h. La celebració s’iniciarà amb un sopar popular per al qual s’anima a portar el seu àpat a totes les persones participants. Posteriorment, a partir de les 23 h la música serà protagonista amb les actuacions de La Banda d’Ismael González i amb Dj Nat. Les entrades per a la revetlla es poden adquirir a partir de divendres 7 de juny al Castell. La reserva a un preu de 12 euros, per a 6 persones, inclou la taula i cadires i una ampolla de cava.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/06/2024 13:13:55