Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:55  |  14/06/2024

Es publiquen les llistes provisionals baremades de les llars d’infants municipals

  • Llar d'Infants Municipal

    Llar d'Infants Municipal

29/05/2024

El sorteig públic per establir l’ordre de les sol·licituds en cas d’empat es farà el dia 13 de juny

Aquest matí s’han publicat les llistes provisionals de la preinscripció a les llars d’infants municipals per al curs 2024-2025. Atesa la gran demanda del servei, l’Ajuntament de Pallejà està en conversa amb el Departament d’Educació per poder donar resposta al màxim nombre de famílies que han presentat la sol·licitud. 

 

En el cas de la llar d’infants municipals L’Espurna, no ha estat necessari fer ús del barem als cursos i0 i i2 atès que el nombre de sol·licituds no ha superat, en cap cas, el nombre de places disponibles. Al curs i1 serà necessari fer un sorteig de desempat que se celebrarà el dia 13 de juny, a les 13.20 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament.

 

Només una família d’i0 que ha escollit com a primera opció la llar d’infants Les Rovires s’ha quedat sense plaça en aquest centre. En el cas d’i1 i i2, la demanda ha superat el nombre total de places disponibles i serà necessari fer un sorteig per establir l’ordre de les sol·licituds que tenen la mateixa puntuació. En el cas d’i1, el sorteig es farà el dia 13 de juny ordenar les sol·licituds. , tenen totes elles la plaça garantida atès que el nombre de sol·licituds no ha superat, en cap cas, el total de places disponibles. En el cas de P2, s’han presentat 10 sol·licituds per a un total de 5 places. En tots dos casos es farà un sorteig públic el dia 13 de juny: en el cas d’i1 serà a les 13 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament, i en el cas d’i2, el sorteig serà a les 13.10 h.

 

Podeu consultar els llistats en els documents adjunts.


Informació relacionada


Data de modificació: 29/05/2024 14:00:45