Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

15:01  |  14/06/2024

Es presenta el Mapa de Patrimoni Cultural de Pallejà

  • Mapa de Patrimoni Cultural

    Mapa de Patrimoni Cultural

  • Mapa de Patrimoni Cultural

    Mapa de Patrimoni Cultural

09/02/2024

Aquesta eina ha permès la recollida dades sobre el municipi i ha d’ajudar els ajuntaments a gestionar i conservar el patrimoni local

El pròxim dilluns, dia 12 de febrer, es farà la presentació del Mapa de Patrimoni cultural de Pallejà. Es tracta d’un document elaborat per l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona que té l’objectiu de recollir, de manera exhaustiva, dades sobre el patrimoni cultural i natural del municipi.

 

Aquest mapa vol ser una eina de coneixement global sobre el patrimoni local que servei per unificar tota la informació existent i garantir que aquesta estigui a disposició de la ciutadania. Per als ajuntaments, és un bon recurs per a la gestió, protecció i conservació del patrimoni; per a prendre decisions sobre el planejament urbanístic; o per a dissenyar rutes didàctiques i turístiques que permetin donar a conèixer diferents elements patrimonials a la ciutadania.

 

La Diputació de Barcelona elabora aquests mapes des de fa més de 20 anys. Actualment hi ha 219 municipis que disposen d’aquesta eina, el que suposa un 70 % de les poblacions de la província. S’han inventariat gairebé 53.000 elements patrimonials de tota Catalunya.

 

El Mapa de Patrimoni Cultural de Pallejà  es va dur a terme entre els anys 2022 i 2023. La presentació es farà dilluns dia 12 de febrer, a les 18.30 hores, a la sala d’actes del Castell.

 

Podeu consultar el document en l’enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 09/02/2024 13:20:03