Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:03  |  14/06/2024

Arriba el 6è Concurs de Puzles Solidari Animalista

  • Concurs de puzles

    Concurs de puzles

  • Cartell informatiu

    Cartell informatiu

30/01/2024

S’hi pot participar per parelles o en grups de quatre persones i el preu de la inscripció es destinarà a una associació que treballa pel benestar animal

El pròxim dissabte, dia 3 de març, la Sala Pal·làdius acollirà el 6è Concurs de Puzles Solidari Animalista, una iniciativa organitzada per Ashiva que compta amb la col·laboració de Sos Maullidos i de l’Ajuntament de Pallejà.

 

Les persones que es vulguin inscriure en el concurs poden fer-ho en parella o en grups de quatre. Les parelles tindran dues hores, de 10 a 12 hores, per acabar un puzle de cinc-centes peces que podran escollir entre dues opcions. Un cop finalitzi el concurs, es podran emportar els dos puzles a casa. En el cas de grups de quatre, l’activitat es farà de 13.30 a 15.30 hores i els participants hauran de fer un puzle de mil peces a escollir entre quatre. Després, podran emportar-se’ls a casa.

 

El preu de la inscripció és de 15 euros en el cas de les parelles i de 40 euros per grup de quatre persones. Aquelles que hi vulguin participar han d’enviar un correu electrònic a l’adreça ashiva@outlook.es. Els diners recollits amb la inscripció es destinaran a una entitat animalista que treballa per garantir el benestar dels animals.

 

La subhasta i el lliurament de premis es faran a les 16 hores. Durant tota la jornada hi haurà servei de bar.Data de modificació: 30/01/2024 16:32:55