Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

18:27  |  22/06/2017

Notícies

 • Flama del Canigó

  20/06/2017

  Revetlles de Sant Joan per a tots els públics a Pallejà

  Un grup d’atletes portaran la Flama del Canigó corrent des de Molins de Rei fins el Castell

  La nit del 23 de juny serà nit de revetlla i celebració a Pallejà amb propostes per a tots els públics. La principal serà la revetlla popular al Castell. La festa començarà amb l’arribada de la Flama del Canigó des de Molins de Rei, portada corrent per un grup d’atletes. Cap de dos quarts de nou es llegirà el manifest i s’encendrà la foguera de les entitats. Després hi haurà música disco i animadors i l'Ajuntament ofereix la possibilitat de reservar taules a un preu de 20€.
   
  Els...

 • Tallers per la Setmana de l'Energia

  20/06/2017

  Pallejà celebra la Setmana de l’energia per reduir el consum energètic

  Del 19 al 25 de juny ha programat tallers i jocs infantils, una exposició o un taller d’eficiència energètica

  Un any més, l’Ajuntament de Pallejà s’ha sumat a la celebració de la Setmana de l’Energia, del 19 al 25 de juny amb activitats diverses. L’objectiu és fer arribar a la ciutadania la necessitat de canviar de model energètic, millorar l’eficiència i reduir el consum energètic per minimitzar els efectes del canvi climàtic. És per això que s’han programat activitats com tallers i jocs infantils, una xocolatada solar, una exposició sobre energia o un taller d’eficiència energètica....

 • La Molinada

  16/06/2017

  Es construeix una nova rampa per fer més accessible el parc de la Molinada

  Les obres començaran dilluns 19 de juny i es preveu que estiguin enllestides abans de Sant Joan

  Amb l’objectiu de millorar l’accessibilitat per a persones amb dificultats de mobilitat al parc de la Molinada, s’hi construeix una rampa que uneixi els diferents nivells. Les obres començaran el proper dilluns 19 de juny i es preveu que puguin estar enllestides divendres 23 de juny, abans de Sant Joan.

 • Pagament impostos

  16/06/2017

  Es modifiquen les dates de cobrament d’impostos i taxes municipals

  L’Ajuntament acorda amb la Diputació de Barcelona que els pagaments fraccionats es facin als mesos d’octubre i desembre

  L’alcaldessa de Pallejà, Ascensión Ratia, ha acordat amb l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, que és l’òrgan que recapta els impostos municipals, una modificació en les dates de cobrament. Aquesta gestió respon a les demandes d’alguns veïns i veïnes per als quals resultava un inconvenient haver de fer front al pagament d’impostos de forma tan seguida.

 • Workout

  16/06/2017

  Pallejà amplia els seus espais per practicar el workout

  La inauguració, que es farà dissabte 17 de juny, inclourà la celebració del Campionat de Catalunya de Street Workout

  Aquest dissabte, 17 de juny, s’inaugura un nou espai per tal que els joves puguin practicar el workout a Pallejà. Aquest està ubicat al carrer de les Moreres amb el passeig del tren i ha estat finançat en part per la Diputació de Barcelona.
  L’acte d’inauguració es fa coincidir amb la celebració en aquest mateix espai del Campionat de Catalunya de Street Workout que es podrà seguir de forma gratuïta a partir de les cinc de la tarda.

 • Consells per les revetlles

  13/06/2017

  Consells per a una revetlla de Sant Joan segura

  La Generalitat ha editat diversos materials per prevenir accidents amb els petards, les fogueres o els correfocs

  La revetlla de Sant Joan, on els petards i les fogueres són habituals, és un dels dies en què és més important tenir presents alguns consells de seguretat. És per això que s’han editat uns materials que recullen les obligacions i les precaucions a tenir en compte per no patir cap accident. Pel que fa als petards, és important llegir les instruccions abans d’encendre’l, no tirar-lo contra ningú ni cap a terrenys forestals, no acostar-hi la cara o el cos ni encendre’l dins de cap objecte.
   
  Les...

 • Eficiència energètica

  13/06/2017

  L’Ajuntament organitza un taller d’eficiència energètica a la llar

  Es farà en dues sessions, el 20 i el 29 de juny, al Castell i cal inscriure-s’hi prèviament

  En el marc de la Setmana de l’Energia Sostenible, l’Ajuntament de Pallejà i l’Àrea Metropolitana de Barcelona han organitzat un taller d’eficiència energètica en l’àmbit domèstic, adreçat al públic adult per aprendre a aplicar mesures d’estalvi i eficiència energètica a les llars. El taller es desenvoluparà en dues sessions, el dimarts 20 de juny i el dijous 29 de juny, de 18 a 20h de la tarda al Castell.

 • Assessorament

  09/06/2017

  L'Ajuntament posa a diposició dels ciutadans un advocat per assesorar sobre les clàusules abusives

  Atendrà les consultes individualitzades cada dimarts, de 10 a 14 hores, a l’Ajuntament

  L’Ajuntament de Pallejà ofereix un nou servei a la ciutadania d’assessorament personalitzat sobre les clàusules abusives de les hipoteques. Ho farà els dimarts de juny a partir del dia 13, de 10 a 14h del matí, quan un advocat atendrà de forma individualitzada les consultes de les persones interessades. Per accedir al servei, caldrà demanar cita prèvia a l’Ajuntament o trucant al telèfon 936 630 000.

 • La Molinada

  09/06/2017

  La Molinada col·labora amb el crèdit de síntesi de l’Institut de Pallejà

  Ofereix als alumnes sessions informatives sobre el mercat de treball, vies de recerca de feina i les professions amb més sortides

  L’àrea de desenvolupament econòmic local, situada a la Molinada, col·labora un any més amb els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut de Pallejà que centren el seu crèdit de síntesi en el mercat de treball. Els dies 14 i 15 de juny, tindran lloc unes sessions informatives sobre les característiques del mercat actual, les vies de recerca de feina, les professions amb més sortides professionals i el mapa d’ocupació del territori.

 • Exposició "Lidera el teu consum"

  07/06/2017

  L’exposició “Lidera el teu consum” fomenta un consumidor responsable

  La mostra es pot veure al vestíbul del Castell fins el 18 de juny

  Pallejà acull durant el mes de juny l’exposició “Lidera el teu consum”, que té l’objectiu de formar ciutadans actius i consumidors responsables, a través d’informació, consells i recomanacions sobre els drets dels consumidors, la compra responsable, la contractació de serveis i el consum responsable.
   
  La mostra es pot veure fins el 18 de juny al vestíbul del Castell, al carrer Prat de la Riba, 20.