Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

06:40  |  27/03/2017

Notícies

 • L'hora del planeta

  24/03/2017

  L’Hora del planeta convida a apagar els llums dissabte a les 20:30 hores

  La iniciativa vol conscienciar la ciutadania sobre la importància de la lluita contra el canvi climàtic

  Aquest dissabte 25 de març se celebra arreu del món L’hora del planeta, una iniciativa promoguda per l’associació WWF (Fons Mundial per la Natura) que convida tothom a apagar els llums de 20:30 a 21:30 hores. L’objectiu és el de conscienciar la ciutadania i els governs sobre la importància de la lluita contra el canvi climàtic. Enguany, l’Ajuntament de Pallejà se suma a aquesta iniciativa i apagarà els llums de la plaça del Castell com a gest simbòlic. A més, des del consistori...

 • Saludaritat

  23/03/2017

  La jornada de Saludaritat se celebrarà el diumenge 2 d’abril

  S’organitzarà un curs de reanimació amb desfribil·ladors al Castell

  Diumenge 2 d’abril torna la jornada de Saludaritat a Pallejà, amb les tres caminades des de les nou o quarts de deu, l’esmorzar solidari a les 11h del matí, on es vendran entrepans per 3€, gorres per 4€ i samarretes per 5€; i les classes de ball en línia, shabam, body balance i zumba a la plaça de la llum.

 • Concurs de Sant Jordi

  23/03/2017

  Es convoquen els concursos literaris de Sant Jordi, Miguel de Cervantes i William Shakespeare

  Els escrits inèdits es poden presentar fins el proper 3 d’abril a l’Ajuntament en català, castellà o anglès

  El concurs literari de Sant Jordi de Pallejà arriba enguany a la seva 30a edició amb una novetat important: la convocatòria del concurs Miguel de Cervantes i del concurs William Shakespeare. Així, es podran presentar escrits en català, castellà o anglès, de temàtica lliure però textos inèdits d’una extensió màxima de 3 pàgines.

 • L'Espurna

  23/03/2017

  Les llars d’infants Les Rovires i L’espurna celebren portes obertes els dies 4 i 6 d’abril

  Les famílies podran conèixer els centres a partir de dos quarts de sis de la tarda abans de fer la preinscripció

  La primera setmana d’abril se celebren jornades de portes obertes a les llars d’infants municipals perquè les futures famílies puguin conèixer els centres, el projecte educatiu, els mestres i les instal·lacions abans de fer la preinscripció. Les Rovires obrirà les portes el dimarts 4 d’abril a dos quarts de sis de la tarda, i L’Espurna ho farà dijous 6 d’abril a la mateixa hora.

 • Institut Pallejà

  21/03/2017

  L’Institut Pallejà impulsa un taller per fomentar les relacions igualitàries entre joves

  L’activitat de prevenció de la violència masclista ha estat dirigida als alumnes de 1r de Batxillerat

  Els estudiants de primer de Batxillerat de l’Institut de Pallejà han participat aquest mes de març a un taller de promoció de les relacions igualitàries entre joves. L’objectiu de l’activitat era el de sensibilitzar i prevenir la violència masclista, amb el foment de les relacions sanes i lliures de masclisme i LGTBIfòbia.

 • Elena Gadel

  17/03/2017

  Elena Gadel actuarà a la Sala Pal·ladius per celebrar el Mes de la Dona

  L’actuació tindrà lloc el 25 de març a dos quarts de deu i inclourà un sopar

  Els actes de l’Ajuntament de Pallejà amb motiu del Mes de la Dona inclouran un sopar-concert amb Elena Gadel a la Sala Pal·ladius el proper 25 de març a dos quarts de deu de la nit. Aquest és un dels actes centrals de la programació i cal comprar entrada anticipada per accedir-hi a un preu reduït de 12€. Les entrades es poden comprar fins el 20 de març al Castell o fins que s’esgotin totes les disponibles.

 • Espai de tarda

  17/03/2017

  L’Espai de Tarda s’amplia a dimarts i dijous

  El servei socioeducatiu funcionarà totes les tardes de dilluns a divendres per a infants de 3 a 12 anys

  L’Espai de Tarda, el servei que ofereix l’Ajuntament de Pallejà per donar suport als infants en els hàbits i l’aprenentatge, s’amplia a dimarts i dijous. D’aquesta manera, funcionarà totes les tardes de dilluns a divendres, de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit. El servei dona continuïtat al treball de l’escola i està dirigit als infants d’entre 3 i 12 anys de totes les escoles del municipi.

 • Escola La Garalda

  14/03/2017

  S’apropa la preinscripció a les escoles i instituts de Pallejà

  En l’educació infantil, primària i secundària obligatòria, les sol·licituds es poden presentar del 23 de març al 4 d’abril

  La preinscripció per als estudis obligatoris ja s’apropa. El calendari estableix que, per al segon cicle d’educació infantil, la primària i la secundària obligatòria, s’ha de fer del 23 de març al 4 d’abril, al mateix centre que s’escull com a primera opció. Les escoles i instituts de Pallejà han establert uns horaris d’obertura on s’atendrà específicament les famílies per fer el tràmit de la preinscripció.

 • Franja nucli urbà

  14/03/2017

  S’obre una franja de protecció contra incendis forestals al nucli urbà

  La mesura segueix les indicacions del Pla de Prevenció d’Incendis aprovat pel Ple municipal

  Entre els mesos de març i abril, s’estan duent a terme les obres d’obertura de la franja de protecció contra incendis forestals del nucli urbà, d’acord amb allò que estableix el Pla de Prevenció d’Incendis aprovat pel Ple municipal el 2016. L’actuació consisteix en establir una franja perimetral de 25 metres al voltant de les zones habitades que faci de protecció. Els treballs consisteixen en la tala d’arbres, la neteja del sotabosc i la poda dels arbres que estiguin a la franja,...

 • Reunió de la taula territorial per la millora de la qualitat de l'aire

  13/03/2017

  Pallejà acull la Taula territorial per la millora de la qualitat de l’aire del Baix Llobregat

  Deu municipis amb característiques similars acorden demanar a la Diputació un Pla d’actuacions

  El Castell de Pallejà va acollir divendres 10 de març la reunió de la Taula territorial per a la millora de la qualitat de l’aire del Baix Llobregat, amb l’assistència d’alcaldes, regidors i tècnics de 10 municipis que tenen una problemàtica similar pel que fa a la qualitat de l’aire, i que busquen dur a terme accions conjuntes que permetin assolir resultats efectius. Els municipis que formen part d’aquesta Taula són: Castellbisbal, El Papiol, Molins de Rei, Martorell, Sant Andreu...