Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

01:33  |  27/04/2017

Notícies

 • Dia Internacional de la Dansa

  25/04/2017

  Entitats pallejanenques celebraran el Dia Internacional de la Dansa

  Divendres 28 d’abril a la tarda hi haurà una mostra de balls i danses a la plaça del Castell

  Pallejà comemorarà el Dia Internacional de la Dansa aquest divendres 28 d’abril de 18 a 20 hores a la plaça del Castell, amb una mostra de diferents balls i danses a càrrec d’entitats pallejanenques i empreses vinculades al món de la dansa. Hi participaran El Món Extraescolar (Fit Kid), el Grup Diverball (Balls de saló amb Gent Gran), Abac Extraescolars, Dansa Palmas y al Compás, Gimnàs Dance & Fitness (hip hop), Dansarahs i els Amics de la Sardana.

 • Assemblea jove

  25/04/2017

  Es convoca una nova assemblea Jove per dimecres 26 d’abril

  Entre d’altres temes, es tractarà la revetlla de Sant Joan i les propostes de la Festa Major d’estiu

  Aquest dimecres 26 d’abril s’ha convocat una nova assemblea al Jovespai on hi estan convidats tots els joves del municipi. Serà a les 19 hores de la tarda i es tractarà la revetlla jove de Sant Joan, es faran les últimes propostes per la Festa Major d’estiu i es parlarà de la festa d’aniversari dels 20 anys del Jovespai, que tindrà lloc aquest divendres.

 • L'Espurna

  24/04/2017

  Es tornen a convocar els ajuts per a l’escolarització a les escoles bressol municipals

  El període de presentació de sol·licituds estarà obert fins el 15 de maig

  L’Ajuntament de Pallejà ha tornat a convocar, per al curs 2016-217, els ajuts per a l’escolarització a les escoles bressol municipal, L’Espurna i Les Rovires. Aquesta ajuts van destinats a les famílies dels alumnes d’aquests centres, empadronades a Pallejà, per tal d’alleugerir-los de la càrrega econòmica que suposa l’escolarització dels seus fills.

 • Sant Jordi

  21/04/2017

  Tot a punt per la Diada de Sant Jordi amb gran protagonisme dels llibres

  Diumenge 23 d’abril es lliuraran els premis dels concursos literaris i s’instal·laran parades de llibres i roses a la plaça Major

  Pallejà celebrarà la Diada de Sant Jordi amb actes organitzats durant tot el cap de setmana on els llibres tindran un gran protagonisme. Divendres a la tarda hi haurà una sessió especial del racó del conte amb els Contents Contem Contes Cantant a al biblioteca, però s’ha anul·lat l’obra de teatre programada a la sala d’actes.

 • Setmana sense soroll

  21/04/2017

  Del 24 al 30 d’abril se celebra la Setmana Sense Soroll

  L’objectiu és conscienciar la ciutadania sobre el problema de la contaminació acústica en l’àmbit urbà

  Enguany se celebrarà la primera Setmana Sense Soroll (SSS) del 24 al 30 d’abril, amb un seguit d’activitats a tot Catalunya per conscienciar la ciutadania del problema de la contaminació acústica, especialment en l’àmbit urbà, i dels seus efectes i les possibles solucions. Les fonts principals de soroll són tres: el trànsit (rodat, ferroviari i aeri), les activitats industrials i recreatives i el veïnatge. A nivell individual, la ciutadania pot posar-hi de la seva part per reduir el...

 • Escola de pares

  18/04/2017

  La lectura centra la propera xerrada de l’Escola de pares i mares de Pallejà

  La sessió serà dimarts 18 d’abril a les 19 hores de la tarda al Castell

  La lectura té nombrosos beneficis per a l’educació i l’aprenentatge dels infants, i és per això que la propera sessió de l’Escola de pares i mares de Pallejà hi està dedicada. La responsable de l’àrea infantil de la Biblioteca de Pallejà, Mònica Morales oferirà la xerrada “Com fer fills lectors?”, per donar les eines i les estratègies per fomentar l’hàbit de la lectura entre els fills. A més, a les portes de la Diada de Sant Jordi, també presentarà les darreres novetats...

 • Jovespai

  18/04/2017

  El Jovespai celebra 20 anys amb una festa divendres 28 d’abril

  Durant tota la tarda hi haurà concurs de pastissos, la final de ping pong, exhibicions i actuacions musicals

  El proper divendres 28 d’abril, el Jovespai celebrarà els seus 20 anys amb una gran festa on no hi faltaran DJ’s, jocs de la Wii, exhibicions de workout, concursos de pastissos, un fotomaton, un taller de decoració amb henna, la final del concurs de ping pong i l’actuació de Syko & Condenados, a més d’un sorteig per a les persones que tinguin el Carnet Jove de Pallejà. La festa comptarà amb la col·laboració de joves artistes del municipi i amb la presència de la dissenyadora...

 • Venda per Internet

  12/04/2017

  L’Ajuntament ofereix una sessió informativa sobre la venda per Internet per als comerços

  El curs tindrà lloc a la Molinada els dies 24 i 25 d’abril al matí i és gratuït per a tots els inscrits

  Aquest mes d’abril, l’Ajuntament de Pallejà ha programat un curs sobre la venda per Internet adreçat a autònoms, emprenedors, empreses i comerços sota el títol “Coneix els requisits legals i fiscals de la venda on line”. El taller se centra en la legislació vigent, els tràmits necessaris i la fiscalització dels negocis per Internet per aquelles persones que estiguin interessades en endinsar-s’hi.

 • Biblioteca de Pallejà

  10/04/2017

  Es publica la llista d’admesos en els processos de contractació municipals

  L’avís també estableix el dia i hora de les entrevistes amb els candidats

  L’Ajuntament de Pallejà ha publicat avui la llista d’admesos i exclosos en els cinc processos de contractació que hi ha oberts gràcies a un programa de foment de la ocupació de la Diputació de Barcelona. Són les ofertes de feina per trobar un oficial de paleta, un peó de brigada, un auxiliar administratiu de suport a la Biblioteca, un altre auxiliar per a la Molinada i un conserge per a les escoles.

 • Baixada d'andròmines

  07/04/2017

  Punt de partida de la VII Baixada d’andròmines de Festa Major

  Les persones interessades en participar-hi ja es poden inscriure i començar a preparar el seu equipament

  La VIIa edició de la Baixada d’andròmines de la Festa Major de Pallejà ja està començant a preparar tots els detalls i l’Ajuntament fa una crida a tots els interessats a participar-hi a inscriure-s’hi i començar a preparar les seves andròmines. Enguany s’han establert dues categories de participació: individual i col·lectiva. La inscripció cal fer-la al Jovespai.