Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:14  |  17/04/2024

Teatre: Alan

  • Alan

    Alan

03/05/2024

ALAN és la nova creació de WeColorMusic, un musical inspirat en una emotiva història real: la vida d’Alan Montoliu, un noi de disset anys que per culpa de l’assetjament escolar i la transfòbia que pateix, decideix suïcidar-se.

La societat no tracta bé l’Alan i li impedeix experimentar la felicitat al complet privant-lo de poder ser qui és; privant-lo de, senzillament, ser.

ALAN no és un espectacle infantil, és un espectacle per a tots els públics*. Un espectacle necessari, un ‘MUST’ per al public adult i per a aquell sector juvenil que tant necessita mirar-se al mirall i veure-hi reflectida la realitat d’un adolescent tal com és veritablement.

ALAN és una obra que ens convida a reflexionar sobre temes importants com la identitat personal i la llibertat individual, mentre ens emociona amb una banda sonora original i una posada en escena espectacular.

Conèixer la família de l’Alan i poder construir junts aquest espectacle ha estat un regal, i una lliçó de fortalesa i vitalitat. A través d’aquest musical, podem aprendre valors positius com el coratge per ser un mateix i seguir els nostres somnis, així com la importància del suport emocional en moments difícils.

*No recomanada per a menors de 10 anys.

Venda entrades a https://www.entrapolis.com/entradas/alan


Hora d'inici

20.00

Lloc

Sala Pal·làdius

Preu

10 € entrades anticipades

Organitzador

Ajuntament de Pallejà


Data de modificació: 28/03/2024 12:11:58