Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

19:32  |  23/02/2020

Pallejà s’ha sumat a la celebració de la Setmana de l’Energia

  • Taller sobre energia solar fotovoltaica

    Taller sobre energia solar fotovoltaica

  • Taller sobre energia solar fotovoltaica

    Taller sobre energia solar fotovoltaica

  • Taller sobre energia solar fotovoltaica

    Taller sobre energia solar fotovoltaica

18/06/2019

Durant els mesos de maig i juny s’han organitzat diversos tallers per a fomentar l’eficiència energètica i l’ús d’energies renovables

Un any més, Pallejà es suma a la celebració de la Setmana de l’Energia. Es tracta d’una iniciativa en la que hi participen també altres organismes, entitats, empreses i administracions de tots els països de la Unió Europea, amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d’apostar per l’eficiència energètica i les energies renovables.

 

Catalunya s’ha marcat com a objectiu disposar d’un model energètic 100% renovable l’any 2050, però aquesta transició energètica no serà possible sense la implicació activa de la població, impulsant valors com la cooperació, la responsabilitat social o la necessitat de compartir serveis. El lema de la campanya ‘Tu tens l’energia, tu tens el poder’ situa el ciutadà com el centre del model energètic, deixant de ser un simple consumidor passiu, a un consumidor actiu, conscient i responsable.

 

Durant els mesos de maig i juny, Pallejà ha organitzat diversos tallers participatius que han tingut una molt bona acollida. El primer va ser un taller demostratiu sobre l’energia solar fotovoltaica que es va oferir durant la Fira de Comerç que es va celebrar el passat dia 5 de maig. Posteriorment, en el marc de la programació de la Jugatecambiental, al parc de la Molinada, se’n va fer un altre sobre vehicles solars adreçat a un públic infantil.

 

El passat 15 de juny es va realitzar un taller sobre energia solar fotovoltaica, més pràctic i participatiu, destinat a persones interessades en gaudir d’una instal·lació d’aquest tipus al seu habitatge.


Informació relacionada


Data de modificació: 18/06/2019 13:28:58