Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

01:48  |  17/01/2019

Comencen les activitats del mes de les dones a Pallejà

  • Març, el mes de la Dona

    Març, el mes de la Dona

05/03/2018

Durant tot el mes de març, el municipi s’omplirà d’actes com performances, tallers, xerrades i un sopar popular

El pròxim dijous 8 de març se celebra el Dia de la Dona, un moment per reivindicar i celebrar el paper de les dones a la nostra societat. No obstant això, Pallejà no es vol limitar a un únic dia de celebració i ha organitzat tot un mes ple de propostes. La primera activitat serà, el dimarts 6 de març, una formació adreçada a dones emprenedores per potenciar el lideratge i el talent femení. Tot seguit, el dimecres 7 de març, a les 21 hores, s’inaugurarà la performance visual ‘Deixa’t anar!’ a la plaça del Castell, que es podrà visitar fins a l’endemà.

 

A més, pel dijous 8 de març, dia oficial de la Dona, hi ha convocada una vaga feminista a escala mundial. Durant el matí, es faran diferents accions informatives sobre l’aturada a Pallejà i, a les 12 hores, es llegirà un manifest a l’Ajuntament. Unes hores després, concretament a les 17.15 hores a l’estació dels ferrocarrils, hi ha prevista la sortida conjunta cap a la manifestació unitària de Barcelona, que començarà a les 18.30 hores a Passeig de Gràcia amb Diagonal. Per a les persones que es quedin a Pallejà, a les 18 hores, a la Sala Gran del Castell, s’organitzarà el taller ‘Ioga per a una menopausa feliç’.

 

Durant les setmanes següents, hi haurà moltes activitats més: un taller de scrap, una nova formació per potenciar el lideratge i el talent femení, un taller sobre les bruixes i una xerrada-degustació sobre cuina saludable i creativa. Finalment, el dissabte 24 de març, s’organitzarà un sopar popular a la Sala Pal·làdius amb música en directe. Per assistir-hi, s’ha de reservar anticipadament entrada a La Molinada entre els dies 5 i 20 de març.    


Informació relacionada


Data de modificació: 05/03/2018 12:30:18