Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

05:20  |  17/04/2024

Arriba la setena edició de la Jornada de la Saludaritat

  • Jornada de la Saludaritat

    Jornada de la Saludaritat

  • Cartell informatiu - Jornada de la Saludaritat

    Cartell informatiu - Jornada de la Saludaritat

02/04/2024

La iniciativa, que se celebrarà diumenge 14 d’abril, inclourà dues caminades saludables, un esmorzar solidari i una masterclass de ball

El pròxim diumenge 14 d’abril se celebrarà la 7a Jornada de la Saludaritat, una iniciativa que s’ha consolidat al municipi amb la voluntat de fomentar l’esport, la vida activa i la solidaritat. Durant tot el dia s’han programat diferents propostes entre les quals no faltaran dues caminades saludables.

 

La primera, la ruta vermella, serà d’intensitat alta i sortirà a les 9 h de la plaça de la Llum. Serà un recorregut per l’entorn de Pallejà que passarà pel cementiri, Les Rovires, Carinyo, el camp de tir i La Magina, i finalitzarà novament davant la Sala Pal·làdius. La segona caminada, la ruta verda, d’intensitat mitjana, sortirà del mateix punt a les 9.30 h i recorrerà el nucli urbà passant pel carrer Àngel Guimerà i La Magina fins tornar novament a la plaça de la Llum. S’aconsella als participants portar roba i calçat còmode, a més d’una ampolla d’aigua per anar bebent durant el recorregut.

 

A partir de les 11 hores, un cop finalitzades les caminades, hi haurà un esmorzar solidari amb entrepans a tres euros, ampolles d’aigua a un euro i samarretes a un preu de cinc euros. Així mateix, es farà una foto col·lectiva amb tots els participants. Mitja hora més tard s’oferiran altres propostes, com un espai infantil dinamitzat pel jovent, o una masterclass de ball oberta a la ciutadania en general.

 

Trobareu més informació sobre la jornada en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/04/2024 12:13:39