Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:50  |  17/04/2024

Un mes d’abril ple de propostes i descomptes al Baix Llobregat

  • Supermes al Baix Llobregat

    Supermes al Baix Llobregat

02/04/2024

Pallejà és un dels municipis adherits a una campanya comarcal que ofereix més d’un centenar d’activitats per a gaudir-ne en família

Amb l’arribada del mes d’abril torna el SuperMes del Baix Llobregat, una campanya impulsada pel Consorci de Turisme que proposa a la ciutadania una gran diversitat d’activitats familiars relacionades amb l’oci, la cultura i la gastronomia a preus reduïts. L’Ajuntament de Pallejà participa un any més en aquesta iniciativa que vol donar a conèixer el potencial de la comarca i consolidar-la com a destinació del turisme familiar.

 

Durant tot el mes d’abril, una gran varietat d’atractius turístics de la comarca ofereixen propostes gratuïtes o amb descomptes especials en activitats d’oci i aventura com rutes a la natura, entrades a museus i propostes gastronòmiques. En aquest sentit, podreu visitar i descobrir les Coves de Montserrat, els Espais Naturals del Delta del Llobregat, el Parc Arqueològic Mines de Gavà, el CRAM, els museus de Martorell, el Canal Olímpic de Castelldefels, Catalunya en Miniatura a Torrelles de Llobregat, els Museus d’Esplugues, o la Cripta Gaudí de la Colònia Güell. També s’organitzen altres activitats originals com la possibilitat d’aprendre a tenir cura de ponis i cavalls, de fer activitats aquàtiques, de participar en jocs i escape rooms, gaudir de visites teatralitzades o en realitat augmentada o gimcanes nocturnes, entre d’altres.

 

Les famílies interessades en gaudir d’aquestes propostes només cal que entrin al web del Supermes, on podran activar les promocions o comprar les entrades per a les activitats en línia. Es faran també diferents sorteigs entre les famílies participants.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/04/2024 12:10:02