Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:10  |  17/04/2024

Es programen nous tallers per parlar del benestar emocional en l’educació dels infants

  • Benestar emocional

    Benestar emocional

  • Tallers de benestar emocional

    Tallers de benestar emocional

25/03/2024

Les sessions són gratuïtes i estan destinades a famílies amb nens i nenes que cursin d’I3 a 4t de primària

En el marc del projecte Educar i Créixer, l’Ajuntament de Pallejà ha reprès uns tallers de benestar emocional amb l’objectiu d’oferir un acompanyament professional a les famílies per a multiplicar les seves habilitats educatives. El projecte està destinats a famílies amb infants que cursin des d’I3 a 4t de primària i impulsat des de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament en col·laboració amb el Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Baix Llobregat. 

 

Les primeres sessions estan adreçades a famílies amb infants d’I3 a primer de primària. Es faran els dimarts 9 d’abril i 7 de maig, de 17 a 19 hores. Les famílies amb nens i nenes que cursin de 2n a 4t de primària, poden assistir a les sessions els dimarts 16 d’abril i 14 de maig, també de 17 a 19 hores. Aquestes estaran dinamitzades pel psicopedagog i psicoterapeuta familiar municipal i l’educadora social del Servei d’Intervenció Socioeducativa comarcal.

 

Les trobades són gratuïtes i s’impartiran a l’edifici de La Molinada. Es preveu organitzar un espai d’acollida infantil, sempre i quan hi hagi demanda.

 

Les places són limitades. Les persones interessades en assistir-hi han d’omplir el formulari que trobaran en l’enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 25/03/2024 11:19:15