Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

05:06  |  17/04/2024

El programa CuEmE arriba a la Ràdio Municipal de Pallejà

  • Projecte CuEmE

    Projecte CuEmE

  • Projecte CuEmE

    Projecte CuEmE

22/03/2024

L’alumnat de cinquè de primària de l’escola Àngel Guimerà ha visitat l’emissora local per explicar el procés de creació de la seva cooperativa

Les instal·lació de la Ràdio Municipal de Pallejà van rebre la visita, ahir dijous, de l’alumnat de cinquè de primària de l’escola Àngel Guimerà. L’objectiu d’aquesta sortida era explicar a la ciutadania, a través de l’emissora local, en què consisteix el projecte CuEmE, de foment de la cultura emprenedora a l’escola, i quines són les diferents fases de creació de la seva cooperativa, que porta per nom Guimerart.  

 

Els infants van explicar que la cooperativa ja està creada i que actualment es troben en fase de creació i elaboració del seu producte, que han d’elaborar de manera artesanal. Així mateix, van donar a conèixer que a finals del mes de maig tenen previst posar una parada al mercat setmanal dels dilluns per poder vendre els seus productes.

 

Els diners recollits amb aquesta venda es destinaran a una casa solidària. En aquest cas, l’alumnat va explicar que els donaran a la Xarxa Solidària de Pallejà per tal de donar suport a l’entitat i que aquesta pugui comprar aliments per destinar a les famílies amb menys recursos.

 

El programa CuEmE es desenvolupa amb el suport de l’Ajuntament de Pallejà i de la Diputació de Barcelona.Data de modificació: 22/03/2024 11:01:36