Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

05:20  |  17/04/2024

S’amplia l’oferta formativa per afavorir noves oportunitats laborals

  • Eines per al teu futur

    Eines per al teu futur

27/02/2024

En el marc del cicle ‘Eines per al teu futur’, s’han programat cursos i tallers relacionats amb l’orientació laboral, la seguretat alimentària i les eines digitals

De març a octubre torna una nova edició del programa ‘Eines per al teu futur’, un cicle formatiu totalment subvencionat destinat prioritàriament a persones desocupades del municipi que vulguin aconseguir noves oportunitats laborals. De fet, l’oferta és molt àmplia i ofereix cursos i tallers relacionats amb les TIC, amb la seguretat alimentària, amb l’emprenedoria i també amb la recerca de feina.

 

En l’àmbit de l’orientació laboral, s’ofereixen tallers per trobar oportunitats laborals més enllà de les propostes publicades, sobre com fer ús de les xarxes socials en el procés de recerca de feina o com identificar el sector en el qual es vol treballar. Existeix també una àmplia oferta relacionada amb les eines digitals, com un curs sobre ofimàtica bàsica, un més bàsic per aprendre a fer servir l’ordinador i d’altres més específics amb els que aprendre a fer servir el certificat digital i el ChatGPT. També s’ofereix un curs de preparació per a l’obtenció del certificat AcTIC de nivell mitjà sobre l’ús de les noves tecnologies. Altres propostes són un curs de manipuladors d’aliments i formació professionalitzadora  que permet obtenir un certificat d’aprofitament o de professionalitat com ara el curs d’administratiu/iva especialitzat en comptabilitat bàsica digital, un curs de monitor/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil o un altre d’activitats auxiliars de magatzem. El cicle inclou també tallers per donar eines a comerços i emprenedors a l’hora de conèixer la normativa, captar nous clients o fer ús de la intel·ligència artificial en la creació de continguts.

 

Tots els cursos són presencials i s’impartiran a les instal·lacions de La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27). Us podeu inscriure en el mateix equipament de manera presencial o a través de l’enllaç adjunt.

 

Més informació sobre el contingut dels cursos, les dates i els horaris previstos en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/04/2024 10:02:32