Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

05:43  |  17/04/2024

S’inicia una nova temporada de la Jugatecambiental al Parc de la Molinada

  • Jugatecambiental

    Jugatecambiental

  • Jugatecambiental - Primavera 2024

    Jugatecambiental - Primavera 2024

27/02/2024

Aquesta edició comptarà amb nous tallers i activitats relacionades amb les energies renovables, l’aigua o la biodiversitat

Aquest cap de setmana s’inicia la temporada de primavera de la Jugatecambiental, un espai educatiu organitzat de forma conjunta per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Pallejà, on els infants poden jugar, aprendre i gaudir en família al voltant de temes relacionats amb el medi ambient i la sostenibilitat. Les activitats són gratuïtes i es desenvolupen al Parc de la Molinada. Aquest diumenge, dia 3 de març, s’oferirà la primera de les propostes, relacionada amb l’estalvi en el consum energètic i l’ús d’energies alternatives.

 

Fins al mes de juny hi haurà activitats de tot tipus: els infants i les seves famílies podran conèixer la biodiversitat del parc i ajudar a fer un inventari de les espècies que hi habiten; participar en un taller de construcció d’un molinet de vent; o aprendre bones pràctiques per evitar el malbaratament de l’aigua o per reduir la contaminació acústica; també s’oferirà la possibilitat de fer un calendari del pagès per conèixer quines són les verdures de temporada i quins productes són de proximitat. En el marc de la Jugatecambiental se celebraran també algunes dates assenyalades com el dia de les papallones o el Dia Mundial del Medi Ambient.

 

Podeu consultar tota la programació de la temporada en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 27/02/2024 13:32:00