Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

05:32  |  17/04/2024

Nou servei de bus que connecta el nucli urbà de Pallejà, la Magina, Fontpineda i Corbera

  • Nou servei de bus urbà

    Nou servei de bus urbà

  • Nova parada

    Nova parada

20/02/2024

Entrarà en funcionament a partir del dia 1 de març i suposarà importants avantatges per a la ciutadania

El dia 1 de març entrarà en funcionament un nou servei de bus urbà que ofereix l’Àrea metropolitana de Barcelona, a través de l’empresa Soler i Sauret, i que comportarà importants avantatges per a la ciutadania. La nova línia unirà el nucli urbà amb Fontpineda i la Magina i s’allargarà fins a Corbera de Llobregat, permeten les persones usuàries connectar amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya a Pallejà i amb la línia e8 (exprés.cat) al municipi veí. Així mateix, el bus urbà oferirà expedicions especials a les escoles i instituts coincidint amb els horaris d’entrada i sortida de l’alumnat. La línia PF1, per exemple, tindrà dues expedicions amb parades a l’escola La Garalda i a l’institut de Pallejà. Hi haurà també una segona línia, la PF2, que serà una expedició especial amb inici a l’avinguda Prat de la Riba i que tindrà parada també a La Garalda i a l’escola L’Oreig.

 

El nou servei s’inclou en el sistema tarifari integrat atès que Pallejà i Corbera estan inclosos en la tarifa metropolitana, que permet viatjar amb títols integrats d’una zona entre els trenta-sis municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Amb els títols integrats multiviatge, a més, es poden fer desplaçaments amb diferents mitjans de transport, com la línia e8 o FGC, pagant un únic viatge. Els títols es poden adquirir a través de l'aplicació mòbil T-mobilitat i de manera presencial a l’estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de Pallejà. Seran vàlids també altres títols socials de l’ATM o de l’AMB com ara la targeta rosa metropolitana o el passi metropolità de l’acompanyant.

 

Un altra dels avantatges serà la posada en marxa d’un nou sistema de recuperació d’objectes perduts. Caldrà posar-se en contacte amb Soler i Sauret i recollir-los a l’oficina de l’empresa o en les guixetes automàtiques habilitades al Castell de Pallejà. Així mateix, les persones usuàries podran consultar tota la informació del servei en temps real a través de l’aplicació AMB Mobilitat.

 

Podeu consultar els horaris i les parades que fa cada expedició en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 20/02/2024 15:34:40