Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:00  |  17/04/2024

La comparsa Conecta2 és escollida la millor del Carnestoltes de Pallejà

  • Comparsa Conecta2

    Comparsa Conecta2

  • Comparsa Conecta2

    Comparsa Conecta2

13/02/2024

La Rua de la Disbauxa va superar les xifres d’anteriors edicions amb un total de 67 comparses inscrites i la participació de prop de dues mil persones

El Carnestoltes de Pallejà ha tornat a ser tot un èxit. Milers de persones s’han apropat al municipi aquest cap de setmana per gaudir de la Rua de la Disbauxa, que aquest 2024 ha batut tots els rècords amb un total de 67 comparses inscrites i la participació de prop de dues mil persones.

 

Un cop finalitzada la desfilada pels carrers del poble, es va donar a conèixer el veredicte del jurat. Conecta2 ha estat la comparsa guanyadora del Carnestoltes de Pallejà 2024 amb un total de 92 punts. En la categoria de carrossa, el primer premi va ser per a Dulces y matriculados, empatada a punts amb Forest Fusion, que es va emportar el segon premi. El tercer premi va ser per al vehicle del grup En la Flor de la Vida. Pel que fa a la millor disfressa, el primer classificat va ser En un lugar del '75. El segon i tercer premi, respectivament, van ser per a les disfresses En una tribu aPalle i Era un domingo a la tarde, totes dues empatades a punts.

 

En la categoria júnior, destinada a joves de 12 a 17 anys, el primer premi va ser per als Pájaros Locos; el segon premi per a La Panda del moco únete que somos pocos; i el tercer per a la comparsa Volando por el espacio. Pel que fa als joves de 18 a 25 anys, la millor puntuació va ser per a la comparsa In(genios)osss; el segon premi per a ViQueens, i el tercer per a Ice frío hielo. Finalment, el premi a la comparsa més engrescadora va ser per a Dando la nota.

 

Des de l’Ajuntament volem felicitar les comparses i disfresses guanyadores i, al mateix temps, agrair la participació de la ciutadania que ha tornat a fer possible que el Carnestoltes de Pallejà sigui un referent a tota la comarca.

 

Al llarg d’aquesta setmana podreu gaudir d’una galeria d’imatges del Carnestoltes de Pallejà a través dels mitjans de comunicació municipals.Data de modificació: 13/02/2024 16:27:37