Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:58  |  17/04/2024

Un cap de setmana per gaudir de la Festa Major de Santa Eulàlia

  • Festa Major de Santa Eulàlia

    Festa Major de Santa Eulàlia

13/02/2024

Del 16 al 18 de febrer hi haurà activitats culturals, lúdiques i tradicionals com el Correfoc, la cercavila o les torrades de Festa Major

Aquest cap de setmana se celebra el gruix de les activitats de la Festa Major d’Hivern de Pallejà. La programació, però, es va iniciar ahir dilluns, dia 12 de febrer, coincidint amb la Diada de Santa Eulàlia, patrona del municipi. Del 16 al 18 de febrer s’han programat tot un seguit d’activitats culturals, lúdiques i tradicionals destinades a diverses franges d’edat.

 

Les primeres arribaran divendres amb propostes per a infants i joves, com ara un torneig jove de futbol sala, una sessió de contes a càrrec dels Contents Contem Contes Cantant o una projecció de cinema familiar on es podrà veure Super Mario Bros. La pel·lícula. Les entrades són gratuïtes però cal reservar-les a través del web www.entrapolis.com. Al vespre arribarà un dels actes més tradicionals d’aquesta festa, les Torrades de Festa Major, que oferiran pa, oli, all, sal i cansalada. Com a cloenda de l’acte, la ciutadania podrà gaudir de rom cremat.

 

Dissabte hi haurà propostes més familiars com un espai de jocs de taula, un altre per tirar bitlles catalanes i una caminada  pel riu amb observació d’aus. La plaça del Castell s’encendrà a partir de les 19 hores amb l’espectacle de foc i el Correfoc amb els Cabrits i els Dimonis de Pallejà. El recorregut s’iniciarà a la plaça del Castell i passarà per l’avinguda de la Generalitat, el carrer del Sol, el carrer de Barcelona, el carrer de Sant Francesc i el carrer de Miquel Ricart, finalitzant novament a la plaça del Castell. A la nit, es podrà gaudir del concert d’Extremopuro, un dels millors tributs al grup Extremoduro. Les entrades es poden adquirir a la recepció del Castell.

 

La Festa Major continuarà diumenge amb activitats per a tots els públics. Hi haurà un torneig de petanca per a la gent gran, la 20a trobada de col·leccionistes locals de plaques de cava, una classe oberta de swing i un concert amb Alberto Burguez Trio, o la celebració de la 8a Fira animalista, que inclourà diferents activitats com una desfilada d’animals en adopció, el Guau Talent o una xocolatada. La cercavila sortirà a dos quarts de dotze del matí de la plaça de la Llum i comptarà amb la participació de les colles de Masllorenç, Cornellà de Llobregat, barri de Gràcia, Sabadell, la Beguda Alta, Sant Vicenç dels Horts, Sant Just Desvern, La Llàntia de Mataró i Pallejà.  La cloenda de la Festa Major d’Hivern  arribarà a les 19 hores amb un show d’imitacions a càrrec d’Edu Mutante. Les entrades seran gratuïtes i s’hauran de reservar també a través d’internet.

 

Podeu consultar tota la programació en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 13/02/2024 16:13:53