Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

12:15  |  17/09/2021

L’Ajuntament ofereix tres contractes en pràctiques

  • Contractes en pràctiques

    Contractes en pràctiques

18/08/2021

La proposta, a través del programa Garantia Juvenil, busca donar suport als serveis de comunicació, joventut i desenvolupament econòmic

Fins al pròxim 9 de setembre es poden presentar les corresponents sol·licituds per a optar a una de les tres places en pràctiques que ofereix l’Ajuntament de Pallejà a través del programa del programa joves en pràctiques de la Garantia Juvenil. Els contractes, amb una durada de sis mesos, estan destinats a un/a tècnic/a de suport a comunicació, a un/a tècnic/a de suport a joventut i a un/a auxiliar administratiu/va de desenvolupament econòmic.

 

Les persones que vulguin optar a aquestes pràctiques han d’estar inscrites al programa de Garantia Juvenil, al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a persona demandant d'ocupació no ocupada (DONO) a més d’acreditar la titulació que es requereix per a cada lloc de treball i complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques.

 

Per a més informació podeu consultar les ofertes de treball a la seu electrònica municipal o podeu trucar al 93 663 15 40. 


Informació relacionada


Data de modificació: 18/08/2021 08:19:41