Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

05:50  |  17/04/2024

L’Ajuntament aconsegueix finançament extern per millorar l’accés a Fontpineda

  • Carretera de Fontpineda

    Carretera de Fontpineda

  • Carretera de Fontpineda

    Carretera de Fontpineda

01/06/2021

Una aportació extraordinària de 389.000 euros de la Diputació de Barcelona permetrà millorar la seguretat en un tram de més de dos quilòmetres de la carretera

L’Ajuntament ha aconseguit que la Diputació de Barcelona inverteixi 389.000 euros a la carretera de Fontpineda. Aquesta actuació comportarà una millora de la seguretat viària en un tram de 2,37 quilòmetres.

 

El passat divendres, en una reunió mantinguda a la seu del Consell Comarcal, el diputat d'Infraestructures i Espais Naturals, Pere Pons Vendrell, acompanyat, entre d’altres, pel regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Pallejà i conseller comarcal, Jordi Carbonell, va presentar als representants municipals la primera fase d'actuacions en camins al Baix Llobregat, emmarcada al Pla Zonal de la Xarxa de carreteres de la Diputació de Barcelona. Aquesta primera fase inclou millores a la carretera de la Sentiu, als termes municipals de Castelldefels i Gavà, a la carretera de Fontpineda, i al camí d'Esparreguera a la colònia Sedó.

 

El consistori pallejanenc ha aconseguit que la carretera d'accés al barri de Fontpineda sigui una inversió prioritària per a l’administració provincial. A més, un cop hagin finalitzat les obres, la Diputació serà l’encarregada del manteniment de la carretera. El regidor d'obres i serveis de l'Ajuntament i President de la Comissió Municipal de Gestió del Barri de Fontpineda, Rafael Martín, ha valorat positivament aquest anunci que permetrà garantir el bon estat del vial i, al mateix temps, destinar més recursos a altres necessitats del municipi.

 

Es preveu que les obres puguin iniciar-se durant en quart trimestre del 2022.Data de modificació: 01/06/2021 15:19:48