Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:49  |  18/05/2024

Suport de l’Ajuntament als comerços i serveis amb ajuts per a l’any 2021

  • Ajuts per a l'any 2021

    Ajuts per a l'any 2021

30/04/2021

El consistori ofereix subvencions per al pagament del lloguer, la contractació de persones aturades, l’auto ocupació i per a l’adaptació als nous hàbits de consum

L’Ajuntament de Pallejà ha aprovat 4 noves convocatòries d’ajuts per aquest any 2021 destinades als comerços i serveis del municipi. Una d’aquestes és la destinada a aquells titulars d’establiments i activitats que degut a la situació actual han hagut de fer o faran al llarg de l’any alguna despesa per adaptar-se als nous reptes que plantegen els nous hàbits de les persones consumidores. El procés per sol·licitar les subvencions del Pallejà s’adapta ja està obert i romandrà operatiu fins al dia 15 de maig.

 

D’altra banda, es preveu publicar properament altres convocatòries per donar suport al sector. El consistori, amb el suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, oferirà ajuts per fer front al contracte d’arrendament dels locals comercials per a aquells establiments ubicats al municipi que s’hagin vist afectats per les restriccions relatives a l’emergència sanitària.

 

Així mateix, aquest 2021 es tornaran a convocar les subvencions del Pallejà Contracta, una línia d’ajuts per a aquelles empreses que contractin persones desocupades del municipi durant un mínim de sis mesos, sempre i quan durant aquest mateix temps no s’hagin efectuat acomiadaments improcedents i es trobin immerses en un expedient de regulació d’ocupació.

 

Finalment, l’Ajuntament subvencionarà aquelles persones emprenedores que, trobant-se en situació d’atur, hagin iniciat una nova activitat econòmica com a treballadores autònomes, creant el seu propi lloc de treball. Es prioritzaran aquelles que realitzin una inversió a l’hora d’obrir un establiment físic comercial o de servei a Pallejà.

 

Les bases de cadascuna de les convocatòries, així com els requisits per a presentar la sol·licitud, es podran consultar a la Seu electrònica de l’Ajuntament o bé posant-se en contacte amb el departament a través del telèfon 93 663 15 40 o enviant un correu electrònic a l’adreça adel.palleja@palleja.cat.


Informació relacionada


Data de modificació: 30/04/2021 13:19:10