Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

14:30  |  27/05/2020

Els tràmits municipals es poden fer utilitzant l’idCAT Mòbil

  • idCAT mòbil

    idCAT mòbil

10/05/2020

Es tracta d’un sistema d’identificació basat en l’enviament d’una contrasenya d’un sol ús al telèfon mòbil

L’Ajuntament de Pallejà recorda a la ciutadania que la majoria dels tràmits municipals es poden fer via telemàtica, a través de la Seu electrònica. Els veïns i veïnes poden fer qualsevol gestió sempre i quan facin servir algun sistema d’identificació i signatura electrònica. Un d’aquests sistemes és l’idCAT Mòbil, una eina fàcil i segura basada en l’enviament d’una contrasenya d’un sol ús al telèfon mòbil. Per a poder utilitzar-lo, només cal ser major de 16 anys.

 

Aquest sistema d’identificació es pot obtenir per internet d’una forma fàcil i ràpida accedint a l’enllaç https://idcatmobil.seu.cat. Es pot fer utilitzant un altre certificat digital o bé registrant-se amb un document acreditatiu com el NIE o el TIE, el número de la Targeta Sanitària de CatSalut, i  facilitant un correu electrònic i un telèfon mòbil. En donar-se d’alta a aquest servei, les dades de contacte es registren automàticament a la Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya.

 

Un cop formalitzat el registre, ja podeu fer servir aquest sistema d’identificació per a dur a terme algun tràmit municipal. Per a identificar-vos mitjançant l'idCAT Mòbil, cal introduir el document d’identificació i el número de telèfon amb el que us heu registrat prèviament. De forma immediata rebreu una contrasenya al vostre telèfon mòbil per introduir-la en el camp de text que es mostra a la pantalla. A continuació, ja podreu realitzar el tràmit.


Informació relacionada


Data de modificació: 13/05/2020 15:10:33