Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:19  |  17/04/2024

Es treballa per potenciar l’empoderament femení

  • 8M - Dia de la Dona

    8M - Dia de la Dona

03/03/2020

Aquesta setmana es posen en marxa un taller d’escriptura narrativa i un altre per superar la discriminació laboral durant la recerca de feina

Amb motiu de la commemoració del Dia de la Dona, l’Ajuntament de Pallejà ofereix un ampli ventall de propostes destinades al col·lectiu femení i que pretenen reivindicar els drets de les dones i denunciar les desigualtats encara existents en la nostra societat.

 

Aquesta setmana es posen en marxa algunes d’aquestes activitats. Els dies 4, 5 i 6 de març s’oferiran unes sessions formatives sobre les estratègies per superar la discriminació laboral en la cerca de feina. Aquest taller s’impartirà de 9.30 a 14 hores i ensenyarà a les persones participants algunes tècniques per rebatre, sortejar i afrontar estereotips, prejudicis i discriminació en el procés de recerca d’un lloc de treball. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a les instal·lacions de La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27).

 

Una altra de les propostes que s’inicien aquesta setmana és un taller d’escriptura narrativa que s’oferirà els dies 7, 14, 21 i 28 de març i 4 i 18 d’abril. La iniciativa s’impartirà de 10 a 12 hores a la Biblioteca de Pallejà i s’emmarca dins la 10a edició del Premi Literari Delta. Les persones interessades en assistir-hi poden formalitzar la inscripció a través dels correus electrònics danozgm@palleja.cat i b.palleja@diba.cat o trucant als telèfons 93 663 15 40 / 93 663 18 87.

 

Recordem que el proper dia 8 de març es fa una crida a la ciutadania per participar en la manifestació feminista convocada a Barcelona per reivindicar la plena igualtat entre homes i dones. Durant tot el mes de març hi haurà també altres activitats com la lectura del manfiest institucional, un sopar amb espectacle i sessions dels clubs de lectura.


Informació relacionada


Data de modificació: 03/03/2020 15:11:31