Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:37  |  06/12/2019

Compromesos amb la lluita contra el canvi climàtic

  • 25a Cimera del Clima

    25a Cimera del Clima

29/11/2019

L’estat espanyol acollirà a partir de dilluns la 25a Cimera pel Clima convocada per Nacions Unides

Madrid és la ciutat escollida per acollir, a partir de dilluns, la primera Cimera pel Clima celebrada a l'estat espanyol. Serà la 25a edició d’aquest esdeveniment que convoca l’Organització de les Nacions Unides i durant el qual es preveu que els caps d’estat i de govern dels països membres prenguin decisions per afrontar el major repte al qual s'enfronta actualment la humanitat: el canvi climàtic.

 

La cimera se celebrarà del 2 al 13 de desembre. Amb el lema És temps d'actuar, té com a objectiu activar l'acord de París perquè estigui plenament vigent al gener de l’any 2020. Caldrà doncs revisar els temes pendents de l'acord i els compromisos de tots els països per fer possible el pas a l'acció. Hi participaran també nombrosos científics, activistes i experts de tot el món.

 

Des de Nacions Unides es considera que la ciutadania és una part important d’aquest procés i ha de ser l'impulsora del canvi. Segons l’ONU, únicament amb un canvi de paradigma, dels models de producció i consum, i fins i tot del nostre estil de vida occidental, serà possible aturar part dels greus efectes que el canvi climàtic tindrà sobre el planeta i els seus hàbitats.


Informació relacionada


Data de modificació: 29/11/2019 13:55:28