Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:13  |  30/03/2020

L’Ajuntament inicia el procés per a la creació d’una borsa de treball per a conserges

  • Ajuntament de Pallejà

    Ajuntament de Pallejà

25/11/2019

Des d’avui i fins el proper 9 de desembre es poden presentar les corresponents instàncies per a formar-ne part

Amb l’objectiu de cobrir de manera temporal i urgent les necessitats de conserges que pugui tenir l’Ajuntament de Pallejà, el consistori ha obert un procés per a la creació d’una borsa de treball. La presentació d’instàncies per a participar de la convocatòria està oberta des d’avui, 25 de novembre, i fins el proper 9 de desembre. Les persones interessades no necessiten acreditar cap titulació prevista en el sistema educatiu i únicament han de disposar del certificat de nivell bàsic de català A2.

 

Entre les funcions que hauran d’assumir els conserges es troba la custòdia i el control de les instal·lacions que tingui assignades, la realització de petits treballs de manteniment o l’atenció personal o telefònica sobre els temes per als quals tinguin autorització.

 

La sol·licitud corresponent s’ha de presentar al Registre General de l’Ajuntament de Pallejà (carrer del Sol, 1). Per a més informació podeu consultar l’anunci de les bases publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. També podeu consultar l’oferta pública d’ocupació a l’enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 25/11/2019 11:23:11