Pallejà

Pallejà
 • MIDA DEL TEXT   

08:45  |  19/11/2019

Propostes diverses per gaudir del cap de setmana

 • Espectacle de titelles

  Espectacle de titelles

 • L'àlbum il·lustrat

  L'àlbum il·lustrat

 • Xerrada La Marató de TV3

  Xerrada La Marató de TV3

 • Jugatecambiental - tardor

  Jugatecambiental - tardor

 • Espectacle de La Xarxa

  Espectacle de La Xarxa

08/11/2019

Fins al proper diumenge hi ha previstos tallers infantils, un espectacle de titelles i una xerrada sobre malalties minoritàries

Els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir d’una gran diversitat de propostes aquest cap de setmana sense desplaçar-se fora del municipi. Les activitats començaran avui divendres a les 18 hores amb una lectura d’àlbums il·lustrats i un taller de diorames destinats a famílies amb infants a partir dels 4 anys. La iniciativa, que es farà a la sala infantil de la biblioteca, es fa coincidir amb la la setmana de l’Àlbum que se celebra del 2 al 10 de novembre.

 

Dissabte, la sala d’actes del Castell acollirà a les 11 hores una xerrada sobre malalties minoritàries, impartida per Àlex Espinal, professional de la salut. La intenció és informar la ciutadania sobre la prevenció i detecció d’aquest tipus de patologies a les que La Marató de Televisió de Catalunya destinarà aquest any els diners que es recaptin el dia 15 de desembre.

 

Les activitats per a gaudir del cap de setmana continuaran diumenge amb propostes per a petits i grans. Com ja és habitual, el parc de la Molinada es convertirà en un espai de joc en el qual les famílies poden aprendre guiats per educadors ambientals. El proper dia 10 de novembre s’oferirà una activitat on s’intentarà fer reflexionar els participants sobre per què llancem el menjar i com evitar-ho.

 

D’altra banda, a les 12 hores, el Castell acollirà un nou espectacle de La Xarxa Pallejà. El Centre de Titelles de Lleida portarà una representació anomenada El petit elefant per a nens i nenes de 3 a 8 anys. El preu de l’entrada serà de 5 euros. A la tarda, la Sala Pal·làdius serà l’escenari escollit per a celebrar el ball que organitza de 18 a 21 hores l’Associació de la Gent Gran.Data de modificació: 08/11/2019 08:32:52