Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:48  |  19/11/2019

Inscripcions obertes per participar en el mercat de segona mà

  • Mercat de Segona Mà 2017

    Mercat de Segona Mà 2017

08/11/2019

La iniciativa, que se celebrarà el 24 de novembre, pretén evitar que objectes en bon estat es converteixin en residus

El parc de la Molinada acollirà, diumenge dia 24 de novembre, una nova edició del mercat de segona mà i d’intercanvi de Pallejà. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca dins de les activitats de la Setmana de la Prevenció de Residus que se celebra a tota la Unió Europea.

 

El lema d'aquest 2019 és Change your ways, reduce your waste, un plantejament que vol conscienciar la ciutadania que tots i totes podem modificar els nostres hàbits de consum per tal de reduir la generació de residus. Amb petits gestos com comprar productes de proximitat i a granel, no utilitzar bosses ni safates de plàstic, comprar i vendre productes de segona mà, evitar els productes massa envasats o reparar un electrodomèstic abans de canviar-lo per un de nou, podem contribuir a generar menys residus i a reduir la nostra petjada ecològica.

 

Al mercat s’hi podran trobar productes de tot tipus, des de llibres a roba passant per joguines, material escolar, eines, material de puericultura o elements de decoració, entre d’altres. Romandrà obert de 10 a 15 hores. Els visitants hi podran passejar i trobar objectes a bon preu als quals donar una vida útil.

 

La participació en el mercat és gratuïta tot i que les places són limitades. Les persones interessades en muntar una parada tenen temps per a presentar la sol·licitud a l’Ajuntament fins al dia 21 de novembre.


Informació relacionada


Data de modificació: 08/11/2019 08:25:13