Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:41  |  19/11/2019

Arriba una nova edició del concurs de pessebres

  • Concurs de pessebres

    Concurs de pessebres

05/11/2019

El jurat visitarà els diorames i premiarà aquells que consideri més tradicionals, més creatius i més elaborats

L’Associació de Modelistes de Pallejà, amb el suport de l’Ajuntament, organitza la novena edició del concurs de pessebres, una iniciativa que es consolida amb una gran acceptació per part de la ciutadania. S’hi pot presentar qualsevol veí o veïna a nivell particular així com entitats, escoles o establiments comercials.

 

A nivell individual hi haurà dues categories: la infantil, per a nens i joves fins als 15 anys, i la d’adults, sense límit d’edat. Les persones participants podran presentar tot tipus de pessebres, des dels més tradicionals, amb molsa i figures, a d’altres més familiars o més moderns, sempre i quan s’ajustin a uns mínims de tradició popular. Aquests hauran d’estar en un lloc accessible a partir del dia 20 de desembre.

 

El jurat visitarà els diorames el dia 27 de desembre de 18 a 21 hores per puntuar aspectes com el valor artístic, els detalls, la feina feta, la il·luminació i el bon gust en la presentació. Aquest estarà format per dues persones de l’Associació de Modelistes de Pallejà, un representant municipal i una de les persones participants en l’anterior edició del concurs.

En la categoria infantil es premiarà el pessebre més treballat i també el més tradicional. En la d’adults hi haurà reconeixements per al més tradicional, el més creatiu i per al més elaborat. També hi haurà una presentació fora de concurs de pessebres elaborats per entitats públiques. Els guanyadors es donaran a conèixer el divendres dia 10 de gener de 2020 a les 20 hores al Castell.

 

La inscripció en el concurs és gratuïta. La data límit serà el dia 23 de desembre. Les persones interessades han d’omplir la butlleta que s’adjunta amb les bases del concurs i fer-la arribar al Castell de 10 a 14 hores o de 16 a 20 hores. Les fotografies de tots els pessebres que hagin participat en el concurs es podran veure exposades a l’edifici del Castell.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/11/2019 13:49:43