Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:56  |  10/07/2020

Inscripcions obertes per a les activitats de la Gent Gran

  • Activitats per a la gent gran

    Activitats per a la gent gran

08/10/2019

Entre les novetats d’aquest nou curs hi ha una escola de bricolatge, un taller de patchwork i un altre de jocs per a tenir el cervell en forma

Es posa en marxa un nou curs i el Casal de la Gent Gran torna a oferir als seus usuaris i usuàries tot un seguit de propostes per gaudir del temps lliure. Com en anteriors ocasions, les persones de més edat podran escollir entre activitats relacionades amb el benestar i la salut – com les classes de microgimnàstica, zumba, balls de saló, sevillanes i sardanes –, artístiques – com els tallers de costura, teatre, manualitats o fusteria –, les relacionades amb les noves tecnologies – com les classes d’informàtica i les que s’ofereixen per aprendre a utilitzar el telèfon mòbil –, i les d’estimulació mental – com el taller de la memòria, el de matemàtiques, el d’anglès o el de Rummikub –. Entre les novetats d’aquest curs 2019-2020 hi haurà una escola de bricolatge un taller de patchwork, un taller de memòria ampliat i un que permetrà jugar al Rummikub i aprendre també altres jocs que ajudin a exercitar el cervell.

 

Durant l’any s’oferiran també activitats comunitàries com les comissions participatives, la comissió del Carnestoltes o, com a novetat, l’activitat Som avis eixerits!, que consistirà en fer trobades periòdiques amb el psicòleg municipal.

 

Les persones interessades en inscriure’s en alguna d’aquestes propostes, tenen temps per a formalitzar la sol·licitud al mateix Casal de la Gent Gran fins al proper 18 d’octubre. Les activitats començaran la setmana del 21 del mateix mes.


Informació relacionada


Data de modificació: 08/10/2019 16:32:52