Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:57  |  10/07/2020

Nova campanya de donació de sang

  • Campanya de donació de sang

    Campanya de donació de sang

04/10/2019

Es convida la ciutadania a apropar-se a la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits que visitarà el nostre municipi el proper dijous dia 10 d’octubre

El proper dijous dia 10 d’octubre, els pallejanencs i les pallejanenques podran participar en una nova campanya de donació de sang. De 17 a 21 hores, el Castell (avinguda Prat de la Riba, 10) rebrà la visita d’una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits que oferirà als veïns i les veïnes la possibilitat de ser solidaris i fer les seves donacions.

 

El Banc de Sang recorda que a Catalunya calen unes 800 donacions diàries per cobrir les necessitats dels hospitals. Els mesos posteriors a les vacances acostumen a ser complicats pel que fa a la reserva de sang, ja que moltes persones han viatjat fora d’Europa hi ha d’esperar uns mesos abans de poder tornar a donar sang. 

 

Recordem que per poder donar sang cal ser major d’edat i menor de 65 anys, pesar més de 50 quilos i no és necessari estar en dejú. Els homes poden donar sang fins a quatre vegades l’any i les dones, tres vegades, sempre que entre donació i donació passin com a mínim dos mesos.


Informació relacionada


Data de modificació: 04/10/2019 12:12:10