Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

08:41  |  25/05/2020

Pallejà commemora el Dia Mundial contra el càncer de mama

  • Dia Mundial contra el càncer de mama

    Dia Mundial contra el càncer de mama

04/10/2019

El divendres 18 d’octubre hi haurà actes diversos al Castell i un concert solidari a la sala Pal·làdius a càrrec d’artistes locals

En motiu del Dia Mundial contra el càncer de mama, el divendres dia 18 d’octubre es duran a terme un seguit d’activitats que pretenen donar suport a la investigació i a les persones que pateixen aquesta malaltia. Sota el lema “Amb tu, donem la cara contra el càncer”, el Castell de Pallejà acollirà a partir de les 17 hores tallers de maquillatge i estilisme, a més d’una taula informativa de la delegació local de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) on es posaran a la venda articles diversos com bosses i ulleres. A les 19 hores, els pallejanencs i pallejanenques podran participar en una master class de zumba a càrrec del personal de la piscina coberta. El Castell s’afegirà a la iniciativa de molts altres edificis d’arreu de l’estat i encendrà de color rosa la seva façana a partir d’un quart de nou del vespre.

 

Finalment, a les 21 hores començarà un concert solidari a la sala Pal·làdius que aquest any arriba a la seva tercera edició. L’esdeveniment anirà a càrrec dels artistes locals Laia (Guiba), Sara Uribe, Jeaneth i Ègalis Trio i amb els convidats Aisha Fay Trio. El preu de l’entrada serà de 5 euros i la recaptació anirà íntegra cap a l’AECC Palllejà. Els tiquets es poden adquirir de forma anticipada als establiments Cuina de Casa Massana i Farmàcia Huguet o a la mateixa sala Pal·làdius el dia del concert.


Informació relacionada


Data de modificació: 04/10/2019 12:10:33