Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

18:53  |  06/08/2020

Inscripcions obertes per a un curs sobre coneixement de la societat catalana

  • Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic

    Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic

12/09/2019

La formació està destinada a persones d’origen estranger que visquin en algun municipi de la comarca

Pallejà acull un curs anomenat Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, destinat a persones immigrades de la comarca. Es tracta d’una formació inclosa en la Llei d’Acollida que permetrà als participants obtenir un certificat oficial amb el qual podran realitzar alguns tràmits com, per exemple, renovar permisos de residència. Així mateix, el curs ha d’afavorir la integració d’aquests veïns i veïnes i fomentar la igualtat d’oportunitats.

 

Pel que fa al contingut, el temari i el nivell s’adaptarà al perfil i interessos del grup. Es tractaran temes com la distinció de les diferents administracions i les seves competències, el sistema educatiu, dades històriques, normes de convivència o drets i deures de les persones estrangeres a Catalunya.

 

Aquest tipus de formació, de 15 hores de durada, s’ofereix de forma trimestral. Els dies 14, 16, 18, 21 i 23 d’octubre es farà al Casal de la Gent Gran de Pallejà (carrer Pau Claris, 36) de 9.30 a 12 hores.

 

Les 25 places convocades s’assignaran per ordre d’inscripció. Les persones interessades han d’adreçar-se al Servei d’Acollida a Persones Immigrades del Consell Comarcal del Baix Llobregat enviant un correu electrònic bvalcarcel@elbaixllobregat.cat o trucant al telèfon 93 685 24 00 (ext. 634).


Informació relacionada


Data de modificació: 12/09/2019 16:08:22