Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

00:49  |  13/12/2019

Pallejà s’adhereix a la Setmana Europea de la Mobilitat

  • Caminades

    Caminades

04/09/2019

Els dies 15 i 22 de setembre s’han programat una caminada i neteja del bosc i una pedalada contra el canvi climàtic

Un any més, Pallejà se suma a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, una iniciativa que se celebra a tot el territori europeu per a promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, con són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicles elèctrics. L’Ajuntament ha programat diverses activitats relacionades amb la mobilitat obertes a tota la ciutadania.

 

La primera es farà el diumenge dia 15 de setembre i consistirà en una caminada que inclourà la neteja d’un espai natural. Les persones interessades en participar-hi caldrà que facin prèviament la inscripció enviant un correu electrònic a l’adreça plj.mediambient@palleja.cat o trucant a la regidoria de Medi Ambient, al telèfon 93 663 00 00. L’horari de l’activitat serà de 10 a 13 hores i el punt de trobada dels participants serà la plaça de l’Estació.

 

El diumenge dia 22 de setembre hi haurà també una pedalada contra el canvi climàtic que recorrerà enguany pel nou carril bici de la Ronda Santa Eulàlia i el polígon industrial. L’activitat, que sortirà del parc de La Molinada, es durà a terme d’11 a 12 hores i no serà necessari inscriure’s prèviament. Aquesta proposta es farà coincidir amb la celebració del Dia sense cotxes a la zona del centre, una jornada simbòlica per a recuperar l'espai per a la ciutadania.

 

El lema d'aquesta edició de la Setmana Europea de la Mobilitat és ‘Camina amb nosaltres’. L’objectiu és promoure nous models de mobilitat que contribueixin a millorar la qualitat de l'aire que respirem, ajudin a lluitar contra el canvi climàtic i facilitin els canvis en l'ús de l'espai públic, que ha d'estar més destinat a les persones i no tant al vehicle privat. Caminar o anar en bicicleta, a més, també aporten beneficis a la nostra salut i a la nostra butxaca.


Informació relacionada


Data de modificació: 30/08/2019 10:31:46