Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

16:54  |  16/09/2019

Recomanacions per a gaudir d’un bany segur

  • Piscina

    Piscina

07/08/2019

Durant la temporada d’estiu, s’aconsella anar a platges vigilades, consultar els rètols informatius i localitzar al personal de vigilància

L’Ajuntament de Pallejà se suma a la campanya del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per a promoure el bany segur a platges, piscines, rius, pantans i estanys.

 

Essencialment, cal seguir les indicacions de les persones socorristes i de les autoritats locals. Així mateix, es recomana no entrar a l’aigua bruscament i remullar-se primer les extremitats, no banyar-se si no s’ha acabat de fer la digestió i evitar estar massa estona a l’aigua o submergir-se durant gaire temps. També s’aconsella evitar les zones de corrents i nedar paral·lelament a la línia de la costa. Pel que fa als infants, cal vigilar-los en tot moment i si no saben nedar, assegurar-se que porten un dispositiu adaptat a la seva edat, que els faci surar i mantenir el cap fora de l’aigua. Finalment, cal protegir-se del sol i hidratar-se bevent molta aigua, encara que no es tingui set.

 

No obstant això, si sou dins l’aigua i us trobeu malament o noteu símptomes estranys, sortiu ràpidament i aviseu a algú. Per contra, si observeu alguna persona amb problemes dins de l’aigua, aviseu immediatament al personal de vigilància o truqueu al 112.


Informació relacionada


Data de modificació: 07/08/2019 09:59:48