Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

16:51  |  16/09/2019

Obertes les inscripcions per als nous cursos del programa ‘Eines per al teu futur’

  • Programa ‘Eines per al teu futur’

    Programa ‘Eines per al teu futur’

  • Programa ‘Eines per al teu futur’ 1

    Programa ‘Eines per al teu futur’ 1

  • Programa ‘Eines per al teu futur’ 2

    Programa ‘Eines per al teu futur’ 2

31/07/2019

La proposta formativa municipal és gratuïta i s’adreça prioritàriament a les persones en situació d’atur del municipi

L’Ajuntament de Pallejà ha obert les inscripcions per als nous tallers del programa ‘Eines per al futur’. Les formacions volen oferir recursos principalment a les persones desocupades perquè puguin ampliar els seus perfils professionals i trobar així noves oportunitats laborals.

 

Al setembre, començaran la majoria dels cursos, que estaran totalment subvencionats. Les formacions se centraran en l’orientació per a la recerca de feina, la seguretat alimentària, la informàtica i l’empresa, el comerç i l’emprenedoria. Així mateix, es posaran en marxa tallers per a aconseguir certificats de professionalitat com el d’activitats auxiliars de magatzem, anglès de gestió comercial i neteja de superfícies i mobiliari en edificis.

 

Les persones interessades poden realitzar la sol·licitud d’inscripció a les instal·lacions de La Molinada, situades a l’avinguda Prat de la Riba, número 27. En els documents adjunts, es pot trobar informació sobre el contingut dels cursos, les dates i els horaris.

 

Per a rebre més informació, cal posar-se en contacte amb l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local trucant al telèfon 93 663 15 40 o enviant un correu electrònic a adel.palleja@palleja.cat.Data de modificació: 01/08/2019 09:56:38