Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:29  |  29/01/2020

L’Ajuntament crea una borsa de treball d’educadors socials

  • Borsa de treball

    Borsa de treball

19/07/2019

Les persones interessades en formar-ne part tenen temps fins al dia 7 d’agost per presentar la documentació

El Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) ha publicat l’anunci de la convocatòria de l’Ajuntament de Pallejà per a la creació d'una borsa de treball d'educadors socials. L’objectiu és cobrir les necessitats urgents i temporals que pugui tenir l’administració local en aquest àmbit.

 

Les persones que vulguin optar-hi hauran de tenir la nacionalitat espanyola o d’algun país al qual es pugui aplicar la lliure circulació de treballadors, no excedir l’edat de jubilació forçosa, estar en possessió del Grau en Educació Social o equivalent i tenir la capacitat per desenvolupar les funcions que s’atribueixen al lloc de treball.

 

El procés de selecció inclourà una prova pràctica, una de coneixements de llengua catalana, en cas de no disposar de l’acreditació equivalent al nivell C1, una entrevista personal i l’avaluació dels mèrits. Les persones que superin aquestes proves formaran part de la borsa de treball, que s’ordenarà segons la puntuació obtinguda, i podran cobrir necessitats temporals per projectes concrets, vacants o substitucions de personal.  

 

El termini per a presentar la documentació en el Registre General de l’Ajuntament és de 20 dies naturals, del 19 de juliol fins al 7 d'agost de 2019 (ambdós inclosos).

 

Es podeu consultar les bases de la convocatòria en l'enllaç adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 19/07/2019 14:41:56