Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

22:48  |  12/11/2019

La Festa Major continua al barri de Fontpineda

  • Festa Major de Fontpineda 2019

    Festa Major de Fontpineda 2019

16/07/2019

Del 19 al 21 de juliol s’han previst activitats diverses entre les quals hi haurà activitats infantils, tornejos de pàdel i futbol sala i un sopar popular

El barri de Fontpineda celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major. De divendres 19 i fins diumenge 21 de juliol, els pallejanencs i pallejanenques podran gaudir de propostes lúdiques, culturals i esportives destinades a un públic divers.

Com ja és tradició, divendres, el brindis d’inici de la Festa Major, al Centre Cívic, donarà el tret de sortida a la celebració. Posteriorment s’oferirà una sessió de cinema a la fresca amb la pel·lícula Perdiendo el este, una comèdia protagonitzada per Julián López, Miki Esparbè, Leo Harlem, Carmen Machi, Edu Soto i Javier Cámara, entre d’altres.

 

Dissabte les activitats començaran a les 9 h amb la XVI edició d’un torneig de 12 hores de futbol sala (XIII Memorial Axel Canal Feliu). En l’àmbit esportiu, una novetat serà el torneig de pàdel organitzat pel Club L’Espiral-Fontpineda, que es jugarà a partir de les 18 hores. Durant tot el dia, d’11 a 14.30 h i de 17.30 a 20.30 h, s’han programat activitats infantils per a nens i joves de 3 a 14 anys. Està previst que hi hagi un inflable refrescant, piscina de boles, una tirolina gegant i un espectacle d’animació amb la companyia Duo Styla. Al vespre, el Parc Central acollirà un sopar popular i el ball de Festa Major amb l’orquestra Loka Linda Band.

 

Diumenge, a partir de les 11.15 hores, hi haurà xocolatada, festa de l’escuma i la festa dels colors Holi Party. La música tancarà la celebració a partir de les 19.30 hores amb el grup Al&Speedway que faran un tribut a Elvis, el rei del rock.

 

Paral·lelament, s’han programat altres propostes com una exposició fotogràfica a la caseta de fusta, que es pot visitar fins al 19 de juliol de 18 a 20 hores, i dos circuits d’Scalextric als quals es podrà jugar durant el cap de setmana al Centre Cívic.


Informació relacionada


Data de modificació: 16/07/2019 09:54:42