Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:54  |  29/01/2020

Pallejà es prepara per a viure la Festa Major d’estiu

  • Festa Major Estiu 2019

    Festa Major Estiu 2019

02/07/2019

Aquest cap de setmana s’avancen algunes activitats com el GrataFest, la Cursa de Pallejà i els batejos de submarinisme

Tot a punt per a gaudir de la Festa Major d’estiu que se celebrarà els dies 12, 13, 14 i 15 de juliol. Els pallejanencs i pallejanenques podran participar en un munt de propostes culturals, lúdiques i esportives organitzades amb l’objectiu de fer passar una bona estona a petits i grans. Tot i que el gruix de la festa es concentrarà a mitjans del mes de juliol, aquest proper cap de setmana s’avancen algunes activitats per anar obrint boca.

 

Dissabte dia 6 de juliol, a partir de les 18 hores, el camp de tir de les Pedreres acollirà una tirada al plat, amb premis per als millors classificats. A partir de les 18.30 hores, l’Agrupament Escolta Gratallops organitzarà el GrataFest, una iniciativa que inclourà una gimcana i una festa fins ben entrada la matinada. Aquesta proposta es farà al parc de la Molinada i a l’Espai Jove.

 

Diumenge 7 de juliol se celebrarà la quarantena edició de la Cursa de Pallejà, una prova que començarà a les 9 hores i que comptarà amb un recorregut que passarà per diversos carrers del municipi. A partir de les 11 hores, s’iniciarà la cursa infantil. Paral·lelament, de 10 a 13 hores, la piscina coberta acollirà una sessió de batejos de submarinisme per a aquelles persones que es vulguin iniciar en aquest esport.

 

Podeu consultar la programació de la Festa Major en el document adjunt.


Informació relacionada


Data de modificació: 02/07/2019 14:56:02