Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:00  |  29/01/2020

Obert el termini per a sol·licitar una plaça en el programa Imserso

  • Programa de l'Imserso

    Programa de l'Imserso

25/06/2019

Les sol·licituds es poden tramitar a través de del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament fins al divendres dia 5 de juliol

Les persones interessades en participar en el Programa de Turisme de l’Imserso per a la temporada 2019-2020 tenen temps fins al proper divendres dia 5 de juliol per a presentar la seva sol·licitud. Des d’avui dimarts, 25 de juny, l’Ajuntament facilita el tràmit a través del seu departament de Serveis Socials (rambla Pau Casals, 6). El període s’allarga fins al 10 de juliol en cas de presentar la documentació a l’Oficina de la Generalitat de Martorell.

 

Només hauran de presentar la sol·licitud aquelles persones que hi accedeixin per primera vegada o bé que reprenguin la participació després d’un període inactiu. Els que hi van participar la temporada anterior han de rebre una carta a casa amb les seves dades per confirmar-les o bé modificar el seu contingut.

 

Recordem que l’objectiu de l’Imserso és fomentar un envelliment actiu i facilitar que la gent gran pugui viatjar a preus assequibles a través dels programes que s’ofereixen a la zona costera peninsular, a les illes o de turisme interior (que inclou circuits culturals, turisme de natura, capitals de província o ciutats com Ceuta i Melilla).

 

Per optar-hi, cal ser pensionista de jubilació, de viudetat (si es té més de 55 anys), preceptor de prestacions o subsidis per desocupació (i més de 60 anys) o titular o beneficiari de la seguretat social de més de 65 anys.


Informació relacionada


Data de modificació: 25/06/2019 12:25:53