Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

05:39  |  18/09/2019

Aquest estiu, “Omple la bossa” al Mercat Municipal

  • Campanya de donació de sang

    Campanya de donació de sang

11/06/2019

El dia 21 de juny es durà a terme una campanya de donació de sang que oferirà a les persones participants un tall de coca i vals de compra

El Mercat Municipal, en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits, durà a terme una acció solidària el proper 21 de juny. Sota el lema “Aquest estiu, omple la bossa”, es convida la ciutadania a participar en la campanya de donació de sang que es farà de 16 a 20 hores al propi mercat.

 

Les persones donants s’emportaran una bossa del mercat i vals de compra per un valor de 5 euros que podran bescanviar en l’equipament. Així mateix, fins a exhaurir-ne les existències, s’oferirà un tall de Coca de Sant Joan a tots els clients que visitin el mercat durant la campanya.

 

Es recorda que poden donar sang totes les persones  majors de 18 anys i menors de 70, que pesin més de 50 quilos i es trobin bé de salut. Per poder donar sang, no és necessari estar en dejú i es pot fer encara que es tingui el colesterol elevat o es prenguin alguns dels medicaments més freqüents.


Informació relacionada


Data de modificació: 11/06/2019 16:12:58