Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

04:46  |  18/09/2019

Sessió informativa per a millorar la competitivitat de les empreses

  • Projecte Export Metropolis

    Projecte Export Metropolis

04/06/2019

El projecte Export Metropolis ofereix assessorament i suport al teixit empresarial per a impulsar la seva internacionalització

L’Ajuntament de Pallejà participa en el Projecte Export Metropolis, una iniciativa de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB),  per a impulsar la internacionalització del teixit empresarial i contribuir a millorar-ne la competitivitat. El programa està destinat a empreses individuals, microempreses i pimes de productes i serveis que vulguin iniciar un procés d’exportació.

 

La primera acció serà una sessió informativa que s’oferirà el proper 14 de juny de 9.15 a 14.15 hores, al centre de promoció econòmica de Castellbisbal. Aquesta és gratuïta i està organitzada de forma conjunta pels ajuntaments de Pallejà, Sant Andreu de la Barca i Castellbisbal. Durant la sessió es treballaran aspectes com el pla de negoci, la selecció de mercats o la comunicació en l’àmbit internacional. Així mateix, s’elaborarà una diagnosi del potencial exportador de l’empresa, detectant els seus punts forts i febles i donant recomanacions per a garantir l’èxit del negoci. Per a més informació cal adreçar-se a La Molinada (avinguda Prat de la Riba, 27).

 

Es preveu posar en marxa, més endavant, una segona fase de promoció internacional durant la qual una vintena d’empreses tindran la possibilitat de participar en accions sectorials en mercats europeus i fires internacionals. En aquest cas, les despeses derivades aniran a càrrec de les empreses participants.


Informació relacionada


Data de modificació: 04/06/2019 13:32:35