Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

10:27  |  15/09/2019

Un taller per a fomentar l’ús de l’energia fotovoltaica

  • Taller sobre energia fotovoltaica

    Taller sobre energia fotovoltaica

04/06/2019

Dissabte dia 15 de juny, el Castell acollirà una activitat gratuïta que vol ampliar els coneixements de la ciutadania sobre aquest recurs

En el marc de la celebració de la Setmana de l’Energia, el proper dissabte dia 15 de juny es farà un taller sobre energia fotovoltaica. L’activitat pretén difondre les possibilitats que té l’autoconsum fotovoltaic a nivell particular i donar a conèixer els tràmits necessaris per a disposar d’una instal·lació fotovoltaica, el cost que suposa i les bonificacions existents.

 

Tot i que generar la nostra pròpia energia elèctrica mitjançant l’energia del sol ja era possible anteriorment, no ha estat fins a la publicació del Real Decret 244/2019 que l’Estat ha regulat el marc normatiu de l’autoconsum a Espanya i ha habilitat un mecanisme per compensar la injecció dels excedents energètics a la xarxa elèctrica. Aquest nou marc normatiu, que simplifica els tràmits, obre tot un ventall de possibilitats i permet afrontar el repte de la transició energètica en millors condicions.

 

El taller es farà a la sala gran del Castell de Pallejà de 10 a 12 hores. La participació és gratuïta però requereix d’inscripció prèvia, atès que les places són limitades. Les persones interessades cal que facin arribar un correu electrònic a l’adreça plj.mediambient@palleja.cat.


Informació relacionada


Data de modificació: 04/06/2019 13:17:15