Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:58  |  18/08/2019

Inscripcions obertes per a participar en els Autos locos

  • Baixada d'andròmines

    Baixada d'andròmines

31/05/2019

Aquesta edició de la baixada d’andròmines vol comptar amb la col·laboració de comparses que dinamitzin l’activitat

Durant els dies de Festa Major seran moltes les activitats programades al municipi. Una de les més esperades és, sens dubte, la dels anomenats Autos locos, una baixada d’andròmines que, més que mai, vol comptar amb la participació de la ciutadania. La proposta se celebrarà el diumenge dia 14 de juliol. Hi podran participar adults i infants a partir dels 6 anys, que es distribuiran en diferents categories, segons la seva edat: dels 6 als 12 anys, serà necessari que vagin acompanyats d’un adult; dels 13 al 17 podran anar sols però hauran de portar una autorització signada pel tutor legal.

El recorregut començarà a la cantonada del carrer Ausiàs March Escriptor amb el Passeig de les Masies. La baixada finalitzarà a la cruïlla entre els carrers del Riu i Sant Isidre.

 

Hi haurà premis per als participants en els quals es valorarà l’originalitat, la creativitat i la seguretat, tant del vehicle com dels seus ocupants. Es recorda que els autos locos han de ser de construcció pròpia artesanal, que es podrà utilitzar qualsevol tipus de material, sempre i quan no sigui contaminant, i que han de portar frens i direcció. Els ocupants hauran de portar casc homologat. Sempre que hi hagi un mínim de demanda, l’organització està disposada a oferir les instal·lacions de La Nau per tal que la ciutadania hi pugui construir la seva andròmina.

 

Una de les novetats d’aquesta edició serà la participació de comparses per a dinamitzar l’activitat. La intenció és que hi hagi grups d’un mínim de 5 i un màxim de 10 persones que engresquin als participants i als espectadors en un lloc fix del recorregut. Hi haurà un premi especial també per a la millor comparsa.

 

Les persones interessades en participar-hi, sigui com a pilots de les andròmines o com a comparsa d’animació, tenen temps per a formalitzar la inscripció fins al proper dia 5 de juliol de 2019. Els fulls es poden recollir al Jovespai, al consistori i també per internet al web municipal i a les pàgines de Facebook i Instagram autoslocospalleja2019. Un cop s’han omplert, aquests s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Pallejà.


Informació relacionada


Data de modificació: 05/06/2019 13:04:43