Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

09:32  |  15/09/2019

Una oportunitat per a conèixer els habitants del riu

  • Taller de macroinvertebrats

    Taller de macroinvertebrats

10/05/2019

S’obren les inscripcions per a participar, diumenge 19 de maig, en un taller d’identificació d’animals invertebrats aquàtics

El proper diumenge 19 de maig es durà a terme un taller d’identificació de macroinvertebrats aquàtics al riu Llobregat. Es tracta d’una iniciativa a través de la qual els participants podran aprendre a identificar animals minúsculs que viuen amagats sota els còdols del riu i que ajuden a conservar i millorar la qualitat biològica de l’entorn. En el marc d’aquesta activitat, infants i adults podran conèixer de ben a prop un món que ens ajudarà a entendre la importància de conservar els nostres rius.

 

El taller està adreçat a un públic familiar. És gratuït però les places són limitades, així que és necessari fer prèviament la inscripció. Les persones interessades poden trucar al telèfon 93 256 22 20, de dilluns a divendres de 10 a 13 h, o enviar un correu electrònic a activmuseuciencies@bcn.cat.

 

Els participants hauran de presentar-se a les 10 hores davant de La Molinada, des d’on iniciaran una passejada fins al riu. Caldrà que portin un calçat còmode i aigua. Per a més informació es pot enviar també un correu electrònic a l’adreça plj.mediambient@palleja.cat.

 

Aquest és un dels tallers que forma part del 13è cicle d’activitats als parcs, platges i rius metropolitans que l’Àrea Metropolitana de Barcelona organitza de forma conjunta amb els ajuntaments.Data de modificació: 10/05/2019 13:20:45