Pallejà

Pallejà
  • MIDA DEL TEXT   

03:00  |  16/07/2019

Nova fase del desplegament del servei 4G de telefonia mòbil

  • Tecnologia 4G

    Tecnologia 4G

23/04/2019

Les incidències detectades en la senyal de la TDT seran reparades per l’entitat Llega800 de forma gratuïta

Les operadores de telefonia mòbil continuen treballant en la implantació de la tecnologia 4G a Pallejà. Aquest nou servei ha de permetre a les persones usuàries gaudir de més velocitat en la descàrrega i en l’enviament de dades així com treure el màxim partit a les aplicacions en línia. A més, ofereix una millor cobertura a l’interior dels edificis i amplia l’abast geogràfic arribant a zones que tradicionalment tenien problemes derivats de la complicada orografia espanyola.

 

Darrerament s’ha detectat que el desplegament d’aquesta tecnologia en la banda 800 MHz està ocasionant algunes incidències en la senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT). Per a garantir la compatibilitat de tots dos serveis, les operadores han creat Llega800, una entitat que pretén solucionar qualsevol afectació en la recepció de la senyal de televisió de manera gratuïta. Les persones que necessitin comunicar alguna incidència, tenen a la seva disposició el telèfon gratuït 900 833 999 i el correu electrònic ayuda@llega800.es.

 

La implantació de la tecnologia 4G es va iniciar al mes de juliol de l’any 2015 a tota Espanya després que s’alliberessin algunes freqüències que inicialment s’havien d’utilitzar per a la recepció de TDT. Aquestes es van assignar a les operadores de telefonia mòbil per a prestar els serveis de telefonia mòbil 4G.

 

Llega800 no només soluciona aquelles incidències que comunica la ciutadania. També ofereix un servei preventiu informant els veïns i veïnes en cas que es detecti que en alguna zona és necessari adaptar l’antena de l’edifici i oferint una solució sense cap cost.


Informació relacionada


Data de modificació: 23/04/2019 15:17:49